To je to što me zanima!

Ekrem: Nikola Tesla stvorio je zaista veliko djelo - aerodrom

U 'Farmi' su dobili zadatak da napišu himnu. Ekrem je htio da je napišu prije nego ogladne. Jelena je rekla da je i Tesla stvarao gladan. Ostalo su sve Jevrićevi 'biseri'
Vidi originalni članak

Natjecatelji u srpskoj 'Farmi' dobili su zadatak da napišu himnu. Dok su svi bezbrižno brbljali, Ekrem Jevrić ih je upozorio da bi bilo bolje da se 'prime posla' i napišu himnu jer će kasnije biti pregladni da bi uopće mogli razmišljati, piše Pulsonline.

- I Nikola Tesla stvarao je svoja djela kad je bio gladan - odgovorila mu je redateljica Jelena Golubović.

Jelena nije mogla ni sanjati da će njen komentar potaknuti Ekrema Jevrića na još jednu, samo njemu svojstvenu 'provalu'.

- E jeste, zaista je stvorio veliko djelo - aerodrom - rekao je Jevrić. Njegov 'biser' sve je nasmijao do suza.

Ekrem je očito zaboravio na Tesline izume kao što su okretno magnetsko polje i višefazni sustav izmjeničnih struja, ali sjetio se da najveća i najprometnija zračna luka u Srbiji nosi Teslino ime.  

Ekrem urinirao po sustanaru pa zatim Jeleni ispipao poprsje

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Sir Crocodile 06.11.2013.

    hahaha kuća poso, poso kuća...

  • M@ldini 06.11.2013.

    kako je pametan ovaj ekrem.. divim se

  • nlukac11 06.11.2013.

    Dajte skidajte več jadanputa tu budalu da ga na gledamo s stranica - ako novinari nemaju ništa pošteno za napisati - nek idu pasti ovce- široko im polje samo nas više ne umarajte idiotizmima dok u svijetu ima toliko dobrih djela i sl. - pišite melo o tom a ne o idiotima - to može svako s Q 50

Komentiraj...
Vidi sve komentare