To je to što me zanima!

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Vidi originalni članak

Bujna Slavonka, Claudia Rivier (28), već je godinama u braku s markantnim gospodinom. Supruga (29) upoznala je 2018. godine na jednom putovanju, a dvije godine kasnije odlučili su ozakoniti svoju vezu. Raskošno svadbeno veselje održano je u Međugorju, odakle je i sam suprug.

- Ne krijem da je poprilična stigma stvorena oko udaje Claudie Rivier u središte kršćanske religije - otkrila nam je u razgovoru.

Dodala nam je da je njen muž diplomirani kriminalist i direktor. Osim toga, nije nam otkrila ime supruga kako mu ne bi inbox zatrpale brojne poruke obožavateljica.

OKRUGLE I SOČNE FOTO Bujna Slavonka Claudija svima pokazala svoje sarme. Ni piton im nije mogao odoljeti...

Crkveno su se vjenčali u Međugorju, a tada je svoje bujno poprsje pokrila šalom. 

- Vjenčanje je bilo u žaru korone, ali je bilo poprilično veliko i bajkovito, iako je policijski sat stupao na snagu od 23 sata. Dan danas pričam budućim mladenkama da je najbolje organizaciju vjenčanja prepustiti starijima i da bi ja mogla još sto puta ovo sve ponoviti i udati se - priznala je Claudia

MAMILE UZDAHE One su bodrile 'vatrene', hoće li navijati i za naše rukometaše?

Suprug, kojeg je upoznala na putovanju u Sarajevu, osvojio ju je na prvi pogled.

- Bila sam tada u dugoj vezi, ali kada sam ga ugledala, znala sam da je to muškarac mog života. On se mjesec dana nakon toga preselio u Zagreb iz Međugorja, dao otkaz i otišao srcem za ljubavlju - prisjetila se.

BUJNA CLAUDIA Slavonka svoje sočne lubenice zamijenila vrućom pizzom...

Dodaje da vjeruje kako su srodne duše, a njen suprug je prije svega njen najbolji prijatelj i osoba kojoj bezuvjetno vjeruje.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • patak Bubi 15.05.2024.

    Suprug izgleda kao neki poremećeni tip, ali takve dronjfe vole takve.

  • Hercegovina... 29.04.2024.

    Nije se vjencala u Medjugorju,nego u Citluku,i muz joj nije kriminalist ni direktor,nego je radio kao zastitar u jednom lokalnom disku,gdje je doticna dosla,i tu su se upoznali,otisao je u Zagreb sa njom odmah zivjeti,a njegovi mu slali novac da ne umre od gladi,dok ona nije krenula sa Onlyfans-om,i onda je krenula lova dolaziti,a sto se tice njega,tipicni zastitar,teretana i disko...Pamet mu nije jaca strana,ona i kuma cijelo vrijeme svadbe,samo trazile tko im moze nabaviti kokaina....Sise su joj prirodne zaista,ali zena ima 30kg viska...

  • Cornix87 27.04.2024.

    Sponzor se trudi što manje fotkati s njom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare