To je to što me zanima!

EKSKLUZIVNI VIDEO Jeff Bezos i zaručnica večerali u restoranu u Dubrovniku uz 6 tjelohranitelja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Milijarder i bivša voditeljica ubrzano su ušli u restoran, u kojem se cijene, primjerice, tjestenine i rižota kreću do 18 eura
Vidi originalni članak

Osnivač Amazona Jeff Bezos (59) i njegova zaručnica, bivša voditeljica Lauren Sanchez (53) već neko vrijeme borave u Dubrovniku, gdje su stigli superjahtom vrijednom 500 milijuna dolara. Nakon mora i plovidbe, u srijedu navečer zamijetili smo ih kako sa sedmero prijatelja, a u pratnji šestero tjelohranitelja, ulaze u restoran Stradoon na Stradunu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par se držeći za ruke, a u pratnji tjelohranitelja, spustio uskom Žudioskom ulicom na Stradun. 

Turisti, koji su sjedili na stepenicama, kasno su shvatili da je kraj njih prošao milijarder, jer Jeff se odjenuo sasvim ležerno.

Milijarder i bivša voditeljica ubrzano su ušli u restoran, u kojem se cijene, primjerice, tjestenine i rižota kreću do 18 eura. Nakon večere, uputili su se gliserom u noć.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bezos je ranije posjetio Grčku i Italiju. Društvo mu često znaju raditi slavni gosti. Tako je prije par dana Bezosu i njegovoj zaručnici Lauren Sanchez društvo radila glumica Demi Moore

MEGA JEDRILICA KOD DUBROVNIKA Tajne Bezosove jahte: Najčudniji dio je na pramcu, ima bazene i barove, dodatni brod za aute...

Bezos i Lauren službeno su zajedno od 2019. godine. Lauren je svojedobno bila Bezosova ljubavnica, a zbog njihove afere propao je i njezin i njegov brak.

Jeff je s MacKenzie Scott (53) bio u braku 25 godina, dok je Lauren s holivudskim agentom Patrickom Whitesellom bila 13 godina. MacKenzie je u brakorazvodnoj parnici dobila udio u Amazonu koji se procjenjuje na 38 milijardi dolara (oko 233 milijarde kuna).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 91

  • mrTrobec 19.08.2023.

    džaba tjelohranitelji ipak su ih opljačkali

  • cicom 17.08.2023.

    Cega se taj boji ako nije kriv?

  • Uspravan 17.08.2023.

    Ovaj ljušti škampe, a 6 tjelohranitelji jede parizer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare