To je to što me zanima!

Ekspertica Iva o nova tri para u 'Braku na prvu': 'Ne znam hoće li uspjeti prepoznati ljubav...'

Šestero parova u idućim će epizodama uživati na bajkovitim lokacijama, a pitanje je kako će sve to proći jer neki od njih nisu u najboljim odnosima već na samom početku
Vidi originalni članak

Ekspertica sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', magistra psihoterapije Iva Stasiow, za RTL.hr komentirala je ceremonije vjenčanja preostala tri para - Tamare i Filipa, Nikoline i Antona te Klare i Lovre.

ZA 24SATA O VELIKOJ PODRŠCI Nikolina iz 'Braka' o bivšoj ženi našeg sportaša: 'Prvo smo bile konkurencija, a sad smo kume'

Istaknula je kako su Klara i Lovre preslatki potencijalni par koji bi, ako uspiju prevladati svoje tvrdoglave životne stavove, mogli biti jako dobar par.

Potom se osvrnula na Nikolinu i Antona:

- Nikolina je jedna predivna, osjećajna i senzualna žena koja bi mogla dati Antonu mir. Samo je pitanje hoće li on taj mir i tu jednu finu notu ljubavi uspjeti prepoznati.

Kaže kako je Tamarin i Filipov odnos asocira na prijateljstvo.

- Hoće li uspjeti napraviti iskorak od toga – to ćemo vidjeti! - zaključila je Stasiow.

Inače, parove sad čeka medeni mjesec. Nekoliko će dana uživati na bajkovitim lokacijama, a pitanje je kako će sve to proći jer neki od njih nisu u najboljim odnosima već na samom početku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • Sallenna 11.02.2024.

    ))))) Dobrodošli u najbolji intimni klub - - Top25.fun

Komentiraj...
Vidi sve komentare