To je to što me zanima!

Elemental tvrdi da naše tijelo pamti dodire svih bivših ljubavi

Grupa Elemental je predstavila spot za treći sing s novog albuma, pjesmu 'Tijelo pamti'. Za spot su zaslužni redatelj Marko Milovac i direktor fotografije Ivan Zadro
Vidi originalni članak

Grupa Elemental je predstavila spot za treći sing s novog albuma, pjesmu 'Tijelo pamti'. Za spot su zaslužni redatelj Marko Milovac i direktor fotografije Ivan Zadro. 

-Odabrali smo pjesmu 'Tijelo pamti' jer smo primijetili da se u posljednje vrijeme u javnosti zazire od tjelesnosti i taktilnosti, a u svrhu promicanja neke 'srednjevjekovne' suzdržanosti i čistoće. Tijelo kao takvo oduvijek je inspiriralo umjetnike, od antičkih kipara do francuskih post-impresionista, a mi smo se pozabavili njime na svoj lirski način. Kroz tekstove govorimo da, unatoč prolasku vremena, tijelo pamti dodire i sjećanja bivših ljubavnika. Seks se uspoređuje s plesom, znatiželjnom tjelesnom igrom bez propisanih koraka', poručuju iz Elementala povodom novog singla i spota.

Inače, zagrebački je bend, povodom  18. godine postojanja, za vlastitu etiketa '383 Records', objavio dvostruki album 'Tijelo' s čak 18 pjesama, a kao kruna 18-godišnje karijere dogodio se rasprodani koncert u Domu sportova prije 3 mjeseca. Cijeli priču zaokružili su samo 10-ak dana poslije, kada je pjesma 'Goli i bosi' dobila Porin za Pjesmu godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dass123 15.06.2016.

    dobar bend, dobre pjesme ali otkada se remi pocela mijesati u sve zivo malo sam vise izgubio interes za njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare