To je to što me zanima!

Elisabetta Canalis: George i ja imali smo odnos kao otac i kći

BIO JE TO POSEBAN ODNOS bivšem ljubavniku Elisabetta se raspričala pred novinarem Brunom Vespom koji je sve što je rekla uobličio u knjigu 'Questo Amore'
Vidi originalni članak

U vezi su bili dvije godine i tijekom tog razdoblja u svakom su intervjuu naglašavali koliko se vole. Prekinuli su u lipnju ove godine.

- George je za mene uvijek bio poseban. Znao je cijeniti moju senzibilnu žensku stranu. Bio mi je poput oca - rekla je Elisabetta Canalis (33). 

O bivšem ljubavniku Elisabetta se raspričala pred novinarem Brunom Vespom koji je sve što mu je rekla uobličio u knjigu naslova 'Questo Amore'. 

Bivša manekenka i glumica dodala je kako je njen odnos s Georgeom Clooneyem (50) oduvijek bio sličan odnosu oca i kćeri te dodala da joj nikad nije bilo jasno zašto je to tako bilo. Dodaje da nisu prekinuli zbog glumčeve averzije prema braku jer o vjenčanju nikad nisu ni pričali.

- Nije da kažem da nikad neću imati djecu i udati se, no ni George ni ja nismo htjeli biti roditelji niti smo planirali brak - kaže Elisabetta te dodaje da su prekinuli jer su i ona i George to trebali u životu. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ciara46 30.10.2011.

    bla,bla, bla......

  • taraba 30.10.2011.

    Kakav je to osjećaj leći s nekim,ugasiti svjetlo i misliti da si kraj oca??? A joj,majko mila,šta mi čitamo...

  • feba 30.10.2011.

    Da je lijep jeste,ali da mu nešto ne štima u glavi(možda u obe,he,he)garant.

Komentiraj...
Vidi sve komentare