Show

Komentari 28

Elisabetta Canalis: George i ja imali smo odnos kao otac i kći

Elisabetta Canalis: George i ja imali smo odnos kao otac i kći

BIO JE TO POSEBAN ODNOS bivšem ljubavniku Elisabetta se raspričala pred novinarem Brunom Vespom koji je sve što je rekla uobličio u knjigu 'Questo Amore'

U vezi su bili dvije godine i tijekom tog razdoblja u svakom su intervjuu naglašavali koliko se vole. Prekinuli su u lipnju ove godine.

- George je za mene uvijek bio poseban. Znao je cijeniti moju senzibilnu žensku stranu. Bio mi je poput oca - rekla je Elisabetta Canalis (33). 

O bivšem ljubavniku Elisabetta se raspričala pred novinarem Brunom Vespom koji je sve što mu je rekla uobličio u knjigu naslova 'Questo Amore'. 

Bivša manekenka i glumica dodala je kako je njen odnos s Georgeom Clooneyem (50) oduvijek bio sličan odnosu oca i kćeri te dodala da joj nikad nije bilo jasno zašto je to tako bilo. Dodaje da nisu prekinuli zbog glumčeve averzije prema braku jer o vjenčanju nikad nisu ni pričali.

- Nije da kažem da nikad neću imati djecu i udati se, no ni George ni ja nismo htjeli biti roditelji niti smo planirali brak - kaže Elisabetta te dodaje da su prekinuli jer su i ona i George to trebali u životu. 

Najčitaniji članci