To je to što me zanima!

Elizabeth Hurley pozirala je sa sinom: 'Izgledate kao sestre...'

Damiana je Liz rodila 2002., a njegov otac je američki biznismen Steve Bing, koji u početku nije htio priznati očinstvo, već je izjavio kako je s Liz imao samo kratku avanturu 2001.
Vidi originalni članak

Glumica Elizabeth Hurley (54) fanove na društvenim mrežama obično 'časti' golišavim fotografijama, no ovaj put je pozirala sa sinom Damianom (17), koji je objavio fotografiju s majkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan Božić - napisao je na Instagramu, gdje ga prati više od 50 tisuća ljudi.

Objava je, u najmanju ruku, iznenadila pratitelje na društvenoj mreži koji su primijetili nevjerojatnu sličnost između majke i sina.

- Sličite kao jaje jajetu - jedan je od komentara, dok je drugi korisnik napisao: 'Izgledate kao sestre'.

NAVUKLA SAKO BEZ GRUDNJAKA Hurley pozirala gola: 'Ako ćeš tako servirati večeru, dolazim'

Inače, Damiana je Liz rodila 2002., a njegov otac je američki biznismen Steve Bing (54), koji u početku nije htio priznati očinstvo, već je izjavio kako je s Liz imao samo kratku avanturu 2001.

Ipak, DNK test utvrdio je kako je Bing otac, dok je glumac Hugh Grant (59), koji je bio u dugogodišnjoj vezi s Liz, jedan od šest kumova tinejdžeru.

- Damian je odličan fotograf i zna što mlađi ljudi žele vidjeti. Naše zajedničko vrijeme uglavnom uključuju gledanje serija. Provodimo jako puno vremena zajedno i osjećamo se jako ugodno kad smo skupa - komentirala je jednom prilikom glumica.

Odbacila je šuškanja kako je Damianu jako neugodno zbog njezinih golišavih fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 27.12.2019.

    lijepa elizabeth

  • vedii888 27.12.2019.

    ko žensko izgleda.

  • ZMIJA1 27.12.2019.

    užas jadna majko

Komentiraj...
Vidi sve komentare