To je to što me zanima!

Elizabeth Hurley spavala je na kolodvorima te probušila nos

BUNTOVNICA Odijevala se kao pankerica kako bi izbjegla dečke koji su joj samo dosađivali, izbacili su je iz baletne škole, a roditelji su mislili da je obična propalica
Vidi originalni članak

Odrasla sam u gradiću Basingstokeu koji je 77 kilometara udaljen od Londona i cijelo djetinjstvo sam maštala kako ću se ondje preseliti, rekla je Elizabeth Hurley (46). 

Glumica se kao tinejdžerica družila s pankerima. Kosu, koju je učvrstila gelom u obliku šiljaka, bojila je u plavu i crvenu. Imala je probušen nos te je nosila kožnatu jaknu i hlače. Liz kaže da se tako odijevala jer je željela odbiti dečke koji su joj dosađivali.

- S 18 godina sam s prijateljima počela izlaziti u londonske klubove. Mislili smo da smo strašno hrabri kad bismo spavali na željezničkoj postaji nakon što bi nam pobjegao posljednji vlak za Basingstoke - kaže Hurley. 

Britanska glumica je nakon srednje upisala baletnu školu. Izbacili su je jer je otišla na ljetovanje dok je nastava još trajala, a nikoga nije obavijestila.

Nakon toga se preselila u London. Ubrzo je počela glumiti u kazalištu, a prvu ulogu dobila je 1987. godine u filmu 'Aria'. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nincheble 16.11.2011.

    Meni je ona divna..

  • rockymen 15.11.2011.

    dobra je,dobra

  • user_25460 15.11.2011.

    Od koje je točno imenice nastao pridjev "kožnata"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare