To je to što me zanima!

Ella Dvornik rodila pet tjedana ranije: Kćer nazvali Lumi Wren

Ella i Charles roditelji su djevojčice Balie koja se rodila u studenom 2017. godine, a influencerica ju je rodila u zagrebačkoj privatnoj bolnici u 37. tjednu trudnoće. Sad im je stigla i druga curica u obitelj
Vidi originalni članak

Tata nas je 'coprao' i stigla sam vam na svijet 20.02.2020. u 18:17 sati, čak pet tjedana ranije, napisala je Ella Dvornik (28) uz fotografiju na kojoj u naručju drži dijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, ali ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći bok - rekla je Ella. Ona i suprug Charles Pierce (40) nazvali su kćer Lumi Wren.

- Jedva čekamo da se upoznamo s Balie - napisala je Ella. Paru su na prinovi javno čestitali brojni hrvatski celebrityji, poput Marijane Batinić, Sonje Kovač, Jelene Perić, Franke Batelić...

Kći preminulog splitskog pjevača Dine Dvornika u veljači prošle godine izrekla je sudbonosno 'da' u Las Vegasu. Ella i Charles vjenčali su se u tajnosti nakon pet godina veze, a influencerica se pohvalila fotografijama na društvenim mrežama.

Ella i Charles roditelji su djevojčice Balie koja se rodila u studenom 2017. godine, a influencerica ju je donijela na svijet u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik u 37. tjednu trudnoće. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • sendede 25.02.2020.

    Šteta što se ne mogu slikama komentari nabacit!

  • 25.02.2020.

    Lumi Wren hahaha bože svašta!

  • D3letedUs3r 25.02.2020.

    Lumi Hren,pravo rvacko ime

Komentiraj...
Vidi sve komentare