To je to što me zanima!

Ella o 'Praskozorju': Ovaj film mi je ful seksi, obožavam ga

S dečkom Josipom Marićem Ella Dvornik došla je pogledati 'Praskozorje', najnoviji nastavak filmskog serijala 'Sumrak'. Bila je jedna od oko 2500 obožavatelja u kinu
Vidi originalni članak

Obožavateljice Roberta Pattinsona ispred kinodvorane u zagrebačkom Branimir centru s nestrpljenjem čekaju početak filma. Kino je bilo puno satima prije početka projekcije jer su svi htjeli biti sigurni da će dobiti svoje mjesto i pogledati 'Praskozorje', novi nastavak filmskog serijala 'Sumrak'. Ella Dvornik (20) film je došla pogledati s dečkom Josipom Marićem (22). 

- Obožavam ovaj film i totalno mi je seksi. Ljubav glavnih glumaca i cijeli njihov odnos, a i vampiri, super su mi. Ovakve su mi priče najdraže - rekla je Ella.

Uzbuđenje na vrhuncu

U kinu se okupilo oko 2500 obožavatelja i napetost prije početka filma gotovo se mogla 'rezati nožem'. Svi su bili uzbuđeni i sretni što će još jednom postati dio svijeta svojih omiljenih filmskih junaka. 

- To mi je najdraži film u životu! Jedva čekam da počne! Jedva čekam da vidim što će sve raditi Bella i Edward - rekla nam je 13-godišnja djevojčica očarana svijetom vampira i ljubavlju protagonista 'Sumrak' sage.

Baloni, konfete, majice s glavnim likovima filmskog serijala 'Sumrak', svim tim 'oboružali' su se obožavatelji kad su došli pogledati novi nastavak omiljenog filma. 

Nov i zanimljiv zaplet

Robert Pattinson (25) i Kristen Stewart (21) u ulogama besmrtnog vampira i mlade tinejdžerice koji se zaljubljuju i ruše sve granice i predrasude, svojom savršenom glumačkom kemijom osvojili su milijune gledatelja. Bella i Edward, likovi koje glume, uskoro trebaju postati roditelji. Dijete koje čekaju predstavlja prijetnju kako za vukodlake tako i za vampire. Priča je privukla tisuće gledatelja diljem svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • SekaAllTimeLow 18.11.2011.

    To mi je najdraži film u životu! Jedva čekam da počne! Jedva čekam da vidim što će sve raditi Bella i Edward - rekla nam je 13-godišnja djevojčica --> hahaha baš me zanima kak joj je mama reagirala kad su bile scene sexa XD BTW ajd nek sad Ella opet kaže da ne kopira Gagu! ovakvu je boju Gaga nedavno nosila (kose). Ella se totalno fura na nju, a stalno laže da ne.

  • lady snake 17.11.2011.

    ne treba se s tim momcima samo slikat... :D

  • glumac12 17.11.2011.

    jadni smo dok nam guraju te nimfe podnos....

Komentiraj...
Vidi sve komentare