To je to što me zanima!

Elle Macpherson otkrila svoju tajnu: U 52. izgleda savršeno

Tijelu bivše mankenke Elle Macpherson (52) ljudi se ne mogu prestati čuditi. Elle, koja je u nevjerojatnoj formi, otkrila je da vrlo ozbljno shvaća svoju prehranu
Vidi originalni članak

Elle Macpherson (52) kaže da trendy dijete nisu za nju. Ona se, naime, najviše uzdaje u vlastiti proizvod, Super Elixir Alkalizing Greens te alkalnu dijetu, koja uključuje i obaveznu konzumaciju tri litre vode dnevno. 

Elle, koja je u svojoj manekenskoj karijeri zaslužila nadimak 'The Body', tvrdi da najviše voli doručkovati i to voće, puding od chia sjemenki, zobenu kašu ili jaje uz tost, kavu i kolačiće od badema. 

Za ručak, Macpherson jede ribu i povrće, a između obroka popije proteinski shake ili limunadu, voće ili bademe. Za večeru, pojede povrtnu salatu s kozjim sirom ili ribu, nakon čega se počasti desertom od tamne čokolade. 

Iako i dan danas izgleda odlično, Elle se godinama nakon povlačnja iz modne industrije nije dobro osjećala. 

- Osjećala sam se iscrpljeno. Probala sam razne suplemente, ali ništa mi nije pomagalo. Bez obzira što sam radila, nisam se mogla riješiti tog osjećala - kazala je Elle kojoj se, kaže, sve promjenilo kada je upoznala stručnjakinju Simone Laubscher koja joj je objasnila da je najbitnije da održava zdravi pH tijela. 

- Moja je tjelovježba sada napornija, stanjio mi se struk i dobro se osjećam. Uopće mi se ne jede slatko i osjećam kao da sam najbolja no što sam ikad bila - priznala je Elle. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • mede 26.04.2016.

    da je meni njen život i ja bi izgledala vrhunski

  • Kauboj Jimmy 26.04.2016.

    zaista dobro izgleda vjerojatno takvi geni

  • muskarac 26.04.2016.

    Zenska izgleda fenomenalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare