To je to što me zanima!

Ellen: 'Bila sam u depresiji jer su mi svakoga dana prijetili...'

Nakon što je '97. osvanula na naslovnici časopisa Time s naslovom 'Da, ja sam gay', njen lik u sitcomu Ellen također je otkrio svoju seksualnost, a tu epizodu gledalo je 36 milijuna ljudi
Vidi originalni članak

Voditeljica i komičarka slavi 20 godina svoje emisije 'The Ellen DeGeneres Show', pa se prisjetila početka karijere.

- Kada sam priznala da sam lezbijka, dobivala sam prijetnje smrću i bombom - ispričala je Ellen DeGeneres (59) koja je o svojoj seksualnosti progovorila za časopis Time 1997., a odmah nakon to je učinio i njen lik u sitcomu 'Ellen'. Serija je godinu dana nakon toga ukinuta jer je gledanost počela padati.

Osim Ellen, prijetnje je dobivala i Oprah Winfrey koja je glumila psihologicu u spomenutoj seriji te Laura Dern koja je glumila ženu u koju se Ellen zaljubila. Komičarka je 1998. ostala bez posla, a u tabloidima se pojavljivala svakoga dana što joj je sve teže padalo. 

- Pala sam u tešku depresiju i bila na rubu živčanog sloma. Imala sam osjećaj da me nitko ne voli. Bilo je to mračno razdoblje - rekla je DeGeneres.

Istaknula je da je donijela ispravnu odluku jer se više nije morala skrivati. Voditeljica je u braku s glumicom Portiom de Rossi od 2008. godine.

Danas, Ellen na računu ima preko 360 milijuna dolara, vodi uspješnu emisiju te produkcijsku kuću. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ajla19 29.04.2017.

    Pa bolje da si ispravila clanak nego meni komentar 😂

  • 29.04.2017.

    to je bilo na tv

  • ajla19 29.04.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare