To je to što me zanima!

Ellen dostavljaču pizze uručila 5500 kn koje je skupila u šešir

Edgar Martiroysan, dostavljač i suvlasnik pizzerije Big Mama's & Papa's, u nedjelju je tijekom dodjele Oscara imao poseban zadatak za koji ga je voditeljica nagradila
Vidi originalni članak

Dan nakon dodjele Oscara, dostavljač pizze koji je Ellen DeGeneres (56) dostavio njezinu narudžbu u Dolby Theatre, gostovao je u njezinom showu. Tijekom gostovanja Ellen mu je uručila i napojnicu od 1000 dolara, to jest 5500 kuna, a riječ je o novcu koji je od glumaca skupljala u šešir. Ellen je otkrila da je prikupila oko 600 dolara, no prije nego što je Edgaru Martiroysanu, koji je suvlasnik Big Mama's & Papa's pizzerije u Hollywoodu, dala njegov novac, sama je dodala još 400 dolara. 

Edgar je svoju napojnicu ponosno pokazao publici koja je oduševljeno zapljeskala. No Edgarova pizzerija prošla je još bolje ako se uzme u obzir besplatna reklama. Tri minute oglašavanja tijekom dodjele Oscara iznose najmanje 10 milijuna dolara, to jest 55 milijuna kuna, piše TMZ. Osim besplatne reklame, pizze koje su naručene su zbilja i plaćene.  

Edgar je rekao kako mu je bilo 'ludo' upoznati sve te slavne glumce. Ispričao je kako je mislio da će pizze dostaviti u backstage, a onda se odjednom našao na pozornici. Najviše mu se svidjelo upoznavanje Julie Roberts, njegove simpatije. 

- Ona je moja žena iz snova, oduvijek gledam njezine filmove, jedan od dražih mi je 'Zgodna žena' - otkrio je Edgar te dodao kako mu je bilo nevjerojatno da joj je dao krišku pizze. Dostavljač je zajedno s Ellen hodao kroz prve redove u publici pa je tako imao priliku izbliza vidjeti neke od najvećih holivudskih zvijezda. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • šanikva 05.03.2014.

    mos misli kako je ova pojela komad pice, hrana je samo za slikavanje... s druge strane brad pitt jede ko da ga doma ne hrane...car <3

  • 04.03.2014.

    bilo mi je smišno vidit Brada kako jede, a Angie ni da bi pomslila na to. znam da živi od svoje lipote, ali ne bi svit propa da se malo i opusti. uostalom koje kilo više joj ne bi škodilo.

  • denis-zg 04.03.2014.

    Ajde lijepo od njih, barem su dobro razveselili dostavljača i pokazali da mogu bit normalni! :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare