To je to što me zanima!

Ellen pala gledanost, a na njeno mjesto cilja pjevačica i kolegica

Njezina glavna konkurencija 'The Kelly Clarkson Show', koji se emitira odmah nakon Ellen, trebao bi dobiti njezin udarni termin, nagađaju, a za Ellen bi ovo mogla biti posljednja sezona na malim ekranima
Vidi originalni članak

Nakon što se tijekom prošlog ljeta i pauze od snimanja suočila s nizom optužni za toksičnu radnu atmosferu i maltretiranje svojih zaposlenika, Ellen DeGeneres (62) vratila se nedavno na male ekrane u osamnaestoj sezoni svog godinama iznimno popularnog showa 'The Ellen DeGeneres Show'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, Page Six piše kako joj je gledanost nakon afere ove sezone osjetno pala te da je izgledno kako je ovo ujedno i posljednja sezona za Ellen, koja je na malim ekranima u ovoj ulozi još od 2003.

PREMIJERA PRED VRATIMA Ellen počinje 18. sezona showa, imidž joj 'peglaju' poznate face: 'Danas okrećemo novu stranicu'

Njezina glavna konkurencija 'The Kelly Clarkson Show', koji se emitira odmah nakon Ellen, trebao bi dobiti njezin udarni termin, nagađaju. Iza tog showa, dakako, stoji Kelly Clarkson (38), a on bilježi rast i sve veću popularnost.

Kelly Clarkson je američka pjevačica, voditeljica i glumica, pobjednica prve sezone talent showa 'Američki idol' i dobitnica tri Grammyja, a TV kuća morat će uskoro odlučiti kome više vjeruje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ovca007_1 27.01.2021.

    ali nećemo plakati. ja se mogu samo pokakat na njenu emisiju i gledanost

  • ..lola. 27.01.2021.

    Pa tako to ide, nije da nije zasluženo...ali nećemo plakati, napunila si ti svoje džepove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare