Obavijesti

Show

Komentari 3

Ellen počinje 18. sezona showa, imidž joj 'peglaju' poznate face: 'Danas okrećemo novu stranicu'

Ellen počinje 18. sezona showa, imidž joj 'peglaju' poznate face: 'Danas okrećemo novu stranicu'
2

Nova sezona njezinog showa počinje unatoč svemu, a voditeljica vjeruje kako će ipak kroz ovu aferu proći neokrznuto. Angažiran je čitav niz velikih zvijezda iz svijeta showbiza, a sve kako bi rekli koju lijepu o Ellen.

VIDEO

Proslavljena televizijska voditeljica Ellen DeGeneres (62) u posljednje je vrijeme česta meta napada, a sve je započelo nakon što je nekolicina njezinih bivših zaposlenika i suradnika otvoreno progovorila o tome kako jedno od omiljenih američkih TV lica tretira kolege na radnom mjestu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

Val optužbi s kojima se DeGeneres uskoro suočila postao je prevelik da bi ga i njezin poslodavac WarnerMedia mogao ignorirati. Planetarno popularni show završio je pod internom istragom medijske kuće, a činilo se kako su svijet i poslovno carstvo koje je Ellen gradila gotovo 20 godina blizu propasti.

Ellen DeGeneres - Duracell Power a Smile Program - Van Nuys, California.. by Baxter

Ipak je za večeras, 20. rujna, zakazana premijera nove sezone njezinog showa, a voditeljica vjeruje kako će sve biti u redu i da će kroz ovu aferu proći neokrznuto. Angažiran je čitav niz velikih zvijezda iz svijeta showbiza s kojima je Ellen prijateljica kako bi rekli koju lijepu o DeGeneres i 'popeglali' njezin narušeni imidž.

POGLEDAJTE NAJAVU SEZONE:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

- Ako ovo gledate zato što me volite, hvala vam. Ako ovo gledate zato što me ne volite, dobro došli. Kako ste proveli ljeto? Moje je bilo 'odlično'. Jedva sam čekala vratiti se u studio, pa barem i uz virtualnu publiku kao danas. Želim napokon govoriti i o optužbama s kojima sam proteklih mjeseci suočena. To shvaćam vrlo ozbiljno. Događale su se neke stvari koje nisam znala i zbog kojih se imam potrebu ispričati svima onima na koje su utjecale. Ovaj show zove se mojim imenom i moram prihvatiti tu odgovornost. Napravili smo potrebne promjene i danas ovaj show okreće svoje novo poglavlje. Želim da ovaj show i dalje bude onih sat vremena dnevno kad ljudi mogu pobjeći od svojih problema, osjećati se dobro, nasmijati se i biti sretni. Želim da ovo bude najbolja sezona dosad - ispričala je DeGeneres.

Elleninu emisiju u Australiji su ukinuli i sad puštaju 'Kućanice'
Elleninu emisiju u Australiji su ukinuli i sad puštaju 'Kućanice'

Plan produkcije je u novoj sezoni spasiti Ellen uz pomoć tih gostovanja, kojima bi poznata lica dala do znanja da su uz voditeljicu. Neki među njima već su to učinili javno putem društvenih mreža pruživši joj podršku, a spominju se Ashton Kutcher, Alec Baldwin, Kris Jenner, Kevin Hart, Jay Leno, Katy Perry, Diane Keaton, Octavia Spencer i mnogi drugi. 

Podsjetimo, nakon što se ispostavilo da je DeGeneres zaposlenike tretirala neprihvatljivo, ponižavala ih te dijelila otkaze šakom i kapom za opravdane izostanke poput bolesti ili odlaska na sprovod, javnost se dominantno okrenula protiv nje pa je pred novom sezonom showa težak zadatak - vratiti povjerenje publike u Ellen. DeGeneres se nakon svega tek šturo javno obratila i 'u rukavicama' ispričala za cijelu situaciju, pri čemu je nastojala odgovornost prebaciti na rukovodeće zaposlenike, koji su to radili bez njezinog znanja i odobrenja. U najavi sezone ipak se djelomično 'posula pepelom'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao