To je to što me zanima!

Elleninu emisiju u Australiji su ukinuli i sad puštaju 'Kućanice'

Poznatu voditeljicu nedavno su ulovili kako izlazi iz restorana pa su je pitali kako će izdržati i što misli poduzeti s obzirom na sve te optužbe. Kratko je rekla da će pričati sa svojim obožavateljima
Vidi originalni članak

Show 'Ellen' voditeljice Ellen DeGeneres (62) maknut je s rasporeda australijskog Channel 9 na kojem se dosad prikazivao zbog optužbi da je tamo bilo užasno raditi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Bill Gates gostovao kod Ellen 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Umjesto Ellen stavili smo Kućanice - potvrdio je glasnogovornik kuće. Istaknuo je da to što su maknuli njen show s repertoara ne znači da više nikad neće prikazivati show popularne voditeljice.

Zbog raznih optužbi da je maltretirala zaposlenike, ali i da su to činili njeni bliski suradnici, a onda je sve znala i šutjela, producentska kuća WarnerMedia istražuje cijeli slučaj. 

Voditeljica je poznata po tome što ugošćuje brojne poznate osobe koje joj se, čini se, rado odazovu svakoga puta u njenu emisiju. Biti u njenom showu je svojevrsna čast s obzirom da je gotovo dva desetljeća na toj sceni. Velika je humanitarka i financijski je pomogla nebrojeno puta raznim obiteljima diljem svijeta. Uvijek je emisiju odjavljivala govoreći ljudima da budu dobri jedni prema drugima.

Upravo zato mnogi su se iznenadili čuvši kako se u njezinu okruženju događaju rasistički ispadi na zaposlenike, maltretiranja, vikanja i slično. Nedavno su je ulovili kako izlazi iz restorana pa su je pitali kako će izdržati i što misli poduzeti s obzirom na sve te optužbe. Kratko je rekla: 

- Pričat ću sa svojim gledateljima, obožavateljima. 

Lavinu je pokrenuo komičar Kevin T. Porter, koji je proljetos pozvao sve one koji su imali loša iskustva s Ellen DeGeneres. On je prvi priznao da je s njom bilo teško surađivati.

ISPOVIJESTI ZAPOSLENIKA Ellen pogodile kritike, a njenog producenta showa optužili su za seksualno uznemiravanje

- Trenutačno nam svima treba malo dobrote. Znate kako to uvijek govori Ellen kad odjavljuje emisiju. No ona je očito jedna od najgorih ljudi na svijetu - napisao je još u ožujku.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25.08.2020.

    Bar neko ...

  • bagertrans 25.08.2020.

    ma di "to" može valjat? tko ju je stvorio, nije ni čudo! al neka, ruše se karte lagano! samo da pobijedi opet trump! :)

  • Stevo.Horvat 24.08.2020.

    Revolucija jede svoju LGFBHT djecu. Tragično...

Komentiraj...
Vidi sve komentare