To je to što me zanima!

Elon Musk okrivio komunizam za komplicirani odnos s kćeri: 'Ako si bogat, onda si i zao...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Slava i novac inženjeru su donijeli puno toga, ali su ga koštali onog najvrjednijeg - odnosa s djetetom
Vidi originalni članak

Elon Musk (51) inženjer je i izumitelj, a između svega je i otac osmero djece, koju ima s različitim partnericama. Međutim, nije sa svom djecom u dobrim odnosima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom razgovora za 'Financial Times', Musk se osvrnuo na teme poput politike, a progovorio je i svojem, ne tako dobrom odnosu s najstarijom kćeri Vivian Jennom Wilson. Za sve je okrivio komunizam u ljevičarskim elitnim školama i sveučilištima u SAD-u.

ČEKA SE ODGOVOR TWITTERA Neodlučni Musk napokon je prelomio: 'Kupit ću Twitter!'

- To je pravi komunizam.. i opći osjećaj je da ako si bogat, onda si zao. Odnos se može promijeniti, ali imam jako dobre odnose sa svom drugom djecom - izjavio je tijekom razgovora.

Muskova 18-godišnja kćer nedavno je podnijela zahtjev za promjenu imena te je tako iz Xavier Alexander Musk, ime promijenila u Vivian Jenna Wilson. Isto tako, započela je svoju transformaciju iz muškog u ženski spol, što je Elon Musk podržao. 

TMZ je izvijestio da je Vivian kao razlog promjene navela to da ne želi biti povezana sa svojim biološkim ocem na bilo kakav način.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • OBJEKTIVNIopettu 10.10.2022.

    To nije pravilo, ali, nazalost kcer ti je u pravu. No, zasto bi netko drugacijeg misljenja bio komunist? Zasto ti ne bi bio komunist zato sto mislis drugacije od mebe?

  • ajoj2 10.10.2022.

    "Elon Musk (51) inženjer je i izumitelj" nije on ni inženjer a ni izumitelj on je Edison ili Steve Jobs modernoga doba, marketinski genij koji voli prisvajati ideje drugih

  • okii 10.10.2022.

    egocentrik postanes kad imas love a nije generacijama  sticana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare