To je to što me zanima!

Elon Musk provocirao je Taylor Swift na društvenim mrežama, fanovi ljuti: 'Okani je se!'

'Ostavi je na miru', 'Okani se Taylor Swift', 'Nemoj više tvitati o Taylor', samo su neke od reakcija fanova Taylor Swift na Elonove komentare
Vidi originalni članak

Elon Musk (51), vlasnik Twittera, Tesle i SpaceX-a, u zadnje vrijeme slobodne trenutke provodi ostavljajući provokativne komentare ispod objava Taylor Swift (33) na Twitteru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Musk je petak ostavio komentar ispod objave Billyja Markusa, osnivača Dogecoina, koji se ticao Taylor Swift.

- Njezina limbična rezonancija je izuzetna - napisao je Musk ispod Markusove objave u kojoj je stajalo da je 'Taylor Swift zakon i da bi sve koji se s time ne slažu trebalo otjerati s interneta'.

'Limbična rezonancija' označava naziv za 'emocionalnu zarazu', odnosno na stranici PsychMechanics definira se kao 'stanje duboke emocije i psihološke konekcije između dvoje ljudi'.

ZAUZELA DEVETO MJESTO Najplaćenije zvijezde prema Forbesu: Taylor je jedina žena

No, ovo nije jedini takav komentar. Poznata američka pjevačica i najplaćenija žena na svijetu, prije tri dana na Twitteru je objavila fotke sa svog nastupa.

Musk je ispod objave komentirao s emotikonom u obliku cigarete, što bi trebalo označavati kako je Swift jako zgodna ('smoking hot').

Takav komentar izazvao je lavinu negativnih reakcija od strane njenih fanova.

-'Ostavi je na miru', 'Okani se Taylor Swift', 'Nemoj više tvitati o Taylor', 'Pazi da ne napiše pjesmu o tebi', 'Traži novu curu', samo su neki od komentara ispod Muskovog komentara. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ceralaz 19.03.2023.

    Zašto se mješati , možda on ima načine takvoga zavoenja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare