To je to što me zanima!

Elon Musk suspendirao Twitter profil Kanyea Westa: 'Dao sam sve od sebe, no kršio je pravila'

Reperu je ranije zabranjena objava, a račun je suspendiran sat vremena nakon što je Musk odgovorio korisniku Twittera koji mu je poručio: 'Elon popravi Kanyea molim te'.
Vidi originalni članak

Samo dva mjeseca nakon što mu je profil vraćen, Twitter je ponovno suspendirao Kanye Westa (45). Reper je, piše Reuters, opet prekršio pravila ponašanja ove društvene mreže. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novi vlasnik Twittera, Elon Musk (51), koji sam sebe naziva apsolutistom kada je u pitanju sloboda govora, pozdravio je povratak reperovog profila u listopadu ove godine. 

- Dao sam sve od sebe, no unatoč tomu, on je ponovno prekršio naše pravilo o zabrani poticanja na nasilje. Račun će biti suspendiran - poručio je Elon. 

Kanyeu je u četvrtak, 1. prosinca, tijekom dana već zabranjena jedna objava. Račun je suspendiran sat vremena nakon što je Musk odgovorio korisniku Twittera koji mu je poručio: 

- Elon popravi Kanyea molim te.

Strani mediji zatražili su Twitter za komentar na ovu temu, no oni se još uvijek nisu oglasili. 

PACIJENTIMA ĆE OLAKŠATI ŽIVOT Elon Musk nas sve želi čipirati: 'Za šest mjeseci ćemo ugraditi bežične čipove u mozak'

Inače, Twitter je obnovio reperov profil netom prije nego što je Musk preuzeo društvenu mrežu koju je platio 44 milijarde dolara. Najbogatiji čovjek svijeta tada je i objasnio da nije imao ništa s vraćanjem računa slavnog repera. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 02.12.2022.

    kada afro-amerikanci rade kontru wasp-ovcima i kažu da im se više sviđa hićo onda se zapitajte kud ide ovaj svijet....

Komentiraj...
Vidi sve komentare