To je to što me zanima!

Elton i David dobili su drugog sina: Presretni smo, savršen je

Surogat majka paru je u petak u Las Vegasu rodila sina. Dječak je pri porođaju težak bio 3742 grama. Elton i David drugom sinu dali su ime Elijah Joseph Daniel
Vidi originalni članak

Nakon brojnih nagađanja o spolu njihova drugog djeteta i o tome jesu li ga uopće dobili, Elton John (65) i David Furnish (50) konačno su potvrdili da je njihova obitelj postala bogatija za jednog člana. Surogat majka paru je u petak u Las Vegasu rodila sina. 

Dječak je pri porođaju težak bio 3742 grama. Elton i David drugom sinu dali su ime Elijah Joseph Daniel Furnish-John.

- Uzbuđeni smo i presretni. Elijah Joseph Daniel upotpunjuje našu obitelj i savršen je. Oboje volimo djecu i to što imamo već dva sina nam je najveća nagrada u životu - rekao je par za časopis Hello!. 

Elton i David vjenčali su se 2005. nakon 12 godina veze. Prije dvije godine surogat majka rodila im je prvog sina Zacharyja.

Idi na 24sata

Komentari 321

  • Josephe 18.01.2013.

    Dva tate i nula mama... Koja bolešćina... oni su "dobili" dijete. Gdje to, na lutriji? Dva pedera (što je hrvatska riječ za homoseksualca i sami pederi neki to žele da ih se tako zove) su prisvojili dijete koje je rodila neka žena. Što će pederi kad uzmanjka žena - logikom ako će se množit sve više pedera i lezbi- ljudski rod će propast. Onda će ti isti valjda izmislit neki stroj koji će štampat djecu? Ma fuj.

  • WOMANIZER 17.01.2013.

    ovo je strašno iz razloga da netko može odlučivati kako će izgledati nečiji život! ljudi si daju za pravo uzeti djetetu majku, raditi stvari koje nisu prirode i to smatrati normalnim. naravno da je vrlo vjerojatno kako će oni super odgojiti ovo dijete, ali nije moralno oduzeti djetetu majku, nije prirodno da dijete izrasta u obitelji dvaju "očeva" i nije prirodno da se djeca "nabavljaju"! također je problem kako će se dijete uklopiti u društvo i kako će ostali na njega gledati, a to može dovesti do ozbiljinih problema kroz djetetovo odrastanje!

  • remi00 17.01.2013.

    samo neka je djetetu dobro u životu, da je zdravo sretno i okruženo ljubavlju. ima li dvi mame, dva tate il mamu i tatu sasvim je svejedno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare