To je to što me zanima!

Elton 'izvisio': Nisu mu poslali pozivnicu za kraljevsku svadbu

Volio bih biti na vjenčanju kako bi ih vidio jer mislim da su sretni, istaknuo je glazbenik koji je bio bliski prijatelj pokojne princeze Diane i pjevao je na njezinom sprovodu
Vidi originalni članak

Ako me pitaju da pjevam na vjenčanju, budem, ali još nisam dobio ni pozivnicu, istaknuo je pjevač Elton John (71) za britanski tabloid Daily Mirror. Iako su se iz palače Kensington pohvalili izgledom pozivnica još 22. ožujka i istaknuli kako su ih poslali, čini se da su 'zaboravili' na Eltona. 

OTIŠAO S BINE Elton John podivljao i urlao na obožavatelje: 'Sve ste sjeba**'

- Volio bih biti na vjenčanju kako bi ih vidio jer mislim da su sretni. Znam da su jako sretni - rekao je pjevač za kojeg se ranije šuškalo da će biti jedan od glazbenika koji će imati čast nastupiti na kraljevskom vjenčanju princa Harryja (33) i bivše glumice Meghan Markle (36) 19. svibnja u kapeli St. George u dvorcu Windsor. 

SLAVI 71. ROĐENDAN Elton John: Od ovisnosti radi oca do idilične karijere i obitelji

Elton je bio bliski prijatelj Harryjeve pokojne majke, princeze Diane i pjevao je na njezinom sprovodu, a zbog svadbe je otkazao brojne koncerte u Las Vegasu. Istaknuo je kako bi Diana bila sretna zbog 'pridošlice' u obitelji, Meghan. 

- Ponosila bi se Harryjem i njegovom budućom suprugom. I ja se ponosim njima. Oni su fantastična ljudska bića - rekao je Elton. Nedavno je hvalio princa jer ima isti 'rijetki dar' kao njegova pokojna majka, a to je da se lako povezuje s ljudima.

- Ljudi vole Harryja. On je mlad i baš poput Diane razgovarajući s građanima daje im osjećaj da su voljeni te se osjećaju važnima. Divna je to sposobnost - ispričao je glazbenik. Princ je krenuo 'majčinim stopama' i po tome što podiže svijest o AIDS-u, a to radi i Elton sa svojim mužem, filmskim producentom Davidom Furnishem (55). 

OTVORILI SU OPORUKU Eltonu je majka ostavila dvije urne, a asistentu dva mil. kuna

- Fantastično je to što čini jer je došla do porasti te bolesti među mladima i adolescentima - rekao je svojedobno Furnish. Elton i producent su se vjenčali 2014., a imaju sinove Zacharyja (7) i Elijaha (5). 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Sigourney 14.04.2018.

    nisu ,ma zbilja ,možda zato što ga ne smatraju svojim prijateljem .Zato što je multitalenat i uspješan uz to ,dozvoljeno mu je da usvaja u ti poznim godinama malu djecu .Zar ne postoji dobna granica za posvajanje ,o spolnoj orijentaciji neću ,dva muža itd .

  • realan123 14.04.2018.

    E jbg Eltone a Todorica su pozvali

  • 13.04.2018.

    Omg kakvo uvlacenje, beugodno mi i citati

Komentiraj...
Vidi sve komentare