To je to što me zanima!

Posljednji koncert Eltona Johna u Americi: Zbogom! Budite blagi i nježni jedni prema drugima

Legendarni glazbenik ima dugu karijeru i poznat je svima diljem svijeta, ali i njegovoj karijeri uskoro će doći kraj. Sada je održao zadnji nastup u državi u kojoj je svoju karijeru i započeo
Vidi originalni članak

Glazbenik Elton John (75) u subotu je održao posljednji koncert u Americi i Kanadi. Svoju dugu karijeru započeo je u Los Angelesu u klubu 'Troubadour' 1970. godine, a završio je ju u istom gradu, na stadionu Dodger. Cijeli koncert izravno je prenosio Disney+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao što znate, prestajem s turnejama i ovo će biti moj posljednji koncert u Americi i Kanadi - rekao je Elton. Razlog tomu je njegova obitelj s kojom želi provoditi više vremena. Njegov suprug David Furnish i dvojica sinova također su mu se pridružili na pozornici.

Turneju 'Farewell Yellow Brick Road' započeo je 2018. godine, a prekinuta je zbog pandemije koronavirusa. Nastavila se 2022. godine, a na samim početcima bilo je predviđeno više od 300 koncerata u cijelom svijetu u razdoblju od tri godine.

OD SVJETSKOG PROJEKTA DO SAMOSTALNE KARIJERE 2Cellosi su opčinili Eltona pa ih je on zvao na turneju: Svirali su na stotinjak njegovih koncerata

- Budite blagi i nježni jedni prema drugima. Zbogom - obratio se publici.

Svoju turneju nastavit će u siječnju kada će otputovati u Australiju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare