To je to što me zanima!

Elvis Presley je živ! Pjevač Filip Rudan kao kralj rock'n'rolla

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Njegove pjesme praktički me prate cijeli život. Čak i onda kad kao dijete nisam znao tko je on. Što me više privlačila glazba, to sam sve više počeo otkrivati kakav je on veliki glazbenik i razumjeti zašto je The King, oduševljeno priča o Elvisu zagrebački pjevač Filip Rudan (23). Na snimanju za naslovnicu Cafea u tren oka ga je “skinuo” čim je ušao u bijeli kombinezon. Filip je u ožujku dobio nagradu Porin za najboljega novog izvođača, na što je iznimno ponosan, tu su i gostovanja s Parnim valjkom u zagrebačkoj i pulskoj Areni, a ide mu i na privatnom planu. Više doznajte u petak u velikom intervjuu samo u Cafeu.

U vremeplovu smo iznimno emotivni, četiri su godine prošle otkad nema legendarnog Olivera Dragojevića. No skroman, kakav je oduvijek bio, nije volio da ga tako zovu.

- Nema šanse da budem legenda. Legende su Nirvana, INXS, Doorsi... ljudi koji su nestali. Mogao sam napraviti više u pjevačkoj karijeri. Ovo što sam sad, to su napravili slušatelji, ne ja - govorio je neprežaljeni glazbenik.

Uskoro na male ekrane stižu Regica, Dudek i zgode ‘Novih Gruntovčana.  Već 5. kolovoza na Varaždinskoj televiziji kreće emitiranje deset epizoda 'Novih Gruntovčana', a s jesenskom shemom serijal dolazi i na Z1. Ekranizacija je to kazališnih predstava udruge Sigečko srce, koja drži živim sjećanje na kultne 'Gruntovčane'.

Redatelj prvog filma o Ilirima, Simon Bogojević Narath , ispričao nam je sve o svom filmu 'Illyricvm' koji ne samo što plijeni pažnju radnjom i kostimima nego i lokacijama koje oduzimaju dah.

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Driver 30.07.2022.

    Vidi mu glave...Planet of the apes 🤣

  • Purger Zagreb 28.07.2022.

    Elvis Presley je živ! - jučer sam bil sa njim na pivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare