To je to što me zanima!

Emil i Mateja: Za 'Supertalent' smo vježbali samo iza ponoći

BEZ PRIJELOMA I PADOVA Mateja i Emil vraćaju se radu u kazalištu, a iako imaju opasne plesne točke, nikad se nisu ozbiljnije ozlijedili. Plesači su u vezi osam godina
Vidi originalni članak

Bilo je zahtjevno kao i prošli nastupi, samo smo sve malo drugačije posložili, rekli su Emil Kuzminski (36) i Mateja Ivanković (26).

Plesni i ljubavni par je svoju pobjedničku točku za finale 'Supertalenta' uvježbavao dva tjedna, a kažu da inače znaju po mjesec dana osmišljavati koreografiju.

- Neke stvari smo znali otprije pa nam je to olakšalo, a radili smo i neke nove pokrete. Kombinirali smo i razmišljali - rekli su.

Bili su favoriti žirija i oduševili su publiku, no iznenadila ih je pobjeda. Emil i Mateja dio novčane nagrade od 200.000 kuna planiraju potrošiti na putovanje kako bi se odmorili, ali još ne znaju kad će i gdje otići.

- Nismo isplanirali. Treba prespavati i odraditi puno posla. Možda nakon Nove godine, kad budemo slobodni - ispričao je par.

Dodali su kako se nakon pobjede normalno vraćaju poslu u zagrebačkom kazalištu Komedija, u kojemu nastupaju u mjuziklima. Mateja i Emil su u vezi osam godina te su prvo bili par, a kasnije su odlučili zajedno plesati.

- Nekad nam je teško to što miješamo ljubav i ples. Sad je završilo dobro jer smo pobijedili - rekli su. Dok vježbaju, znaju ponekad istegnuti neki dio tijela ili dobiti modrice te ističu da to nije ništa strašno.

- Nismo imali nikakve prijelome i padove - objasnili su.

U jednom od nastupa plesali su na svili, čime se inače ne bave. Na to su se odlučili jer su to gledali na YouTubeu i bilo im je zanimljivo.

- Probali smo i uspjelo nam je - napomenuli su.

Emil i Mateja, dok su se pripremali za 'Supertalent', nisu izostajali s posla.

- Za show smo vježbali poslije ponoći i nismo puno spavali dok je to trajalo - zaključio je par.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • zvjezdana pikl_1 20.12.2017.

    Zaslužili su pobjedu.Plešu strašću iako su sigurni u svoj ples i mogučnosti,mislim da padom u ruke risiraju zdravlje. U svakom slučaju kapa dole.

  • dany85 19.12.2017.

    Bar sakri te , zuberine dok se smiješ.

  • mrvica21 19.12.2017.

    Već sam ranije komentirala da je ova emisija u neku ruku bez veze. Kako se između pjevača, mađioničara, svirača, baletana i td. može izabrati supertalent??? Svatko je talentiran za nešto, pa bi i emisiju trebalo tako složiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare