To je to što me zanima!

Emil Tedeschi mlađi oženio 17 godina stariju Niku Perenčević

Hotel u kojemu će biti slavlje zatvoren je zbog privatnosti i u njemu su isključivo gosti novopečenog bračnog para. Čak ni uzvanici ne smiju objavljivati fotografije s vjenčanja
Vidi originalni članak

Emil Tedeschi mlađi (23) i Nika Perenčević (40), kći Mihajla Perenčevića, vjenčali su se na Malom Lošinju, a prvi uzvanici stigli su na svadbu još u petak. Slavlje će trajati dva dana, a mladenci su zavjete razmijenili na terasi hotela Bellevue pored mora.

Ceremonija se nastavlja u istom tom hotelu s kojom je obitelj mladenke povezana suvlasničkim udjelima. Hotel je zatvoren zbog privatnosti i u njemu su isključivo gosti novopečenog bračnog para. Šetnica oko hotela je također zatvorena, a sve nadziru zaštitari. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čak ni uzvanici ne smiju objavljivati fotografije s vjenčanja kako bi sve bilo privatnije što je više moguće. Jedino je službenim fotografima koje su unajmili mladenci dopušteno snimanje njihovog velikog dana.

Prema željama mladenaca, njih i goste navodno će zabavljati Tony Cetinski (49), Gibonni (50) i Massimo (56). Slavlje će trajati dva dana. 

Pred kraj slavlja, brojni uzvanici uživali su u spektakularnom vatrometu. 

Idi na 24sata

Komentari 302

  • _petra_ 26.03.2019.

    pitat ce ga starost di mu bila mladost

  • Clavdia 24.03.2019.

    Ako je normalno obratno, i ovo je normalno. A je li dugorocno, to ce se tek vidjeti.

  • NEO 23 24.03.2019.

    mali oće milfare

Komentiraj...
Vidi sve komentare