To je to što me zanima!

Emilia Clarke slavila rođendan u društvu ljubavnika sa seta

Popularna 'Igra prijestolja' završila je s emitiranjem nakon osam sezona, no i dalje je neizbježna tema za Clarke, a fotografijom s nekadašnjim ljubavnicima sa seta oduševila je mnogobrojne fanove serije
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Igre prijestolja', britanska glumica Emilia Clarke proslavila je 33. rođendan, a fotografijom na društvenim mrežama obradovala je mnogobrojne fanove jedne od najpopularnijih TV serija svih vremena.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Clarke je objavila fotografiju sa bivšim ljubavnicima sa seta, Jasonom Momoom (40) koji je igrao Khala Droga te Kitom Haringtonom (32) koji je slavu stekao kao Jon Snow. 

Clarke trenutačno promovira film 'Last Christmas', a nedavno je i gostovala u 'The Graham Norton showu', gdje je ispričala kako se rasplakala nakon što je upoznala Beyoncé na tulumu poslije dodjele Oscara te svojom pričom potvrdila titulu jedne od najsimpatičnijih zvijezda u showbizu. 

Show Emilia Clarke: Muškarci u seriji trebaju se malo više skidati

Popularna 'Igra prijestolja' završila je s emitiranjem nakon osam sezona, no i dalje je neizbježna tema za Clarke. Glumica je ispričala kako su njezini prijatelji zajedno s njom pratili rast popularnosti TV serije, a oni koji ju tada još uvijek nisu bili gledali u ulozi života smišljali su sve domišljatije isprike zašto ne gledaju 'Igru prijestolja'.

- Prvo su mi govorili kako nemaju novaca za streamanje, a onda su obećavali da će pokušati seriju skinuti s interneta - prisjeća se glumica koja je još jednom nasmijala fanove anegdotama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 29.10.2019.

    Koja je zvijer Momoa!

  • Ovca007_1 28.10.2019.

    Ja mislim da je Haringtona Kita puno bolja uloga bila od Jasona Momoe. Citiram Emiliju Clarke: U ustima Kita Harintgtona se svaka uloga pozlatila!

  • trpaj_sirotinju 28.10.2019.

    poslije su filovali papriku

Komentiraj...
Vidi sve komentare