To je to što me zanima!

Emilija iz 'Boljeg života' završila je u bolnici zbog korona virusa

Glumica je smještena u srijedu u KBC Dragiša Mišović, PCR je pozitivna, ima upalu pluća, ali je stabilno, nije na kisiku. Smještena je u zgradi B, sama je u apartmanu, ispričao je izvor
Vidi originalni članak

Glumica Svetlana Bojković (73), koja je utjelovila Emiliju u legendarnoj seriji 'Bolji život', hospitalizirana je u KBC Dragiša Mišović zbog korona virusa, piše Kurir.

- Glumica je smještena u srijedu u KBC Dragiša Mišović, PCR je pozitivna, ima upalu pluća, ali je stabilno, nije na kisiku. Smještena je u zgradi B, sama je u apartmanu, ima naravno i TV i zadovoljna je svim uvjetima i kako je osoblje pazi. Nema nikakve posebne zahtjeve - rekao je izvor za Kurir.

'BOLJI ŽIVOT' Serija je stekla kultni status, a imala je najveću gledanost ikad

Glumica je nekoliko dana bila u kućnoj izolaciji pa je potom hospitalizirana. 

- Hvala vam na brizi, dobro sam. Uskoro ću, nadam se, kući - rekla je za Kurir.

Serija 'Bolji život' dobila je kultni status u povijesti jugoslavenskih televizija i imala je najveću gledanost ikad jer je tematizirala uobičajene probleme prosječne obitelji, ali i parodirala ekonomiju i 'uspješne poslovne ljude'.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 07.03.2021.

    Gospode Boze.😁

  • Cipelcug 02.02.2021.

    Brz oporavak.

  • TomislavMemedović 02.02.2021.

    zaštoje to važno pučanstvu prijetiti virusom,kao i poznati su zaraženi,ono,eto minovinari imamo informaciju iz stožera prijevas ,ja neznam zašto ovi novinari protuzakonito daju ljudima dijagnoze i to neispitane i neutvrđene,te šire paniku i strah,nekažnjeno,hoće li institucije raditi svoj posao i početi kažnjavati novinare za širenje dezinformacija ,panike i straha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare