To je to što me zanima!

Emily je na meti žena zbog guze: 'Pa, sramotiš naš rod'

Blogerica i manekenka, iako se ove godine udala, ne namjerava prestati fotografirati svoju stražnjicu i grudi jer, kako kaže, zahvaljujući njima može lagodno živjeti
Vidi originalni članak

Za manekenkom Emily Ratajkowski (27) poludjele su stotine tisuća ljudi. Na društvenim mrežama, zahvaljujući seksi tijelu, ima veći broj pratitelja od pop dive Madonne (60).

Britanska manekenka ponovno je zagolicala maštu svojih obožavatelja nakon što je u prvi plan stavila svoju stražnjicu, ali i grudi koje su se nazirale ispod uske majice. Blogerica i manekenka, iako se ove godine udala, ne namjerava prestati fotografirati svoju stražnjicu i grudi jer, kako kaže, zahvaljujući njima može lagodno živjeti. Već pet godina je svjetski poznata, a slavu duguje spotu ‘Blurred Lines’, koji ju je gurnuo u vrh internetskih zvijezda.

Ništa bez golotinje

Emily je trenutačno u Chicagu, a pratitelje je ‘počastila’ provokativnim kadrovima. 

- Znaš li nešto drugo raditi osim skidati se za Instagram. Sramota si za ženski rod - samo su neki od negativnih komentara. Britanka koju su u djetinjstvu maltretirali ostali učenici priznala je kako je negativni komentari više ne pogađaju.

VIDI OVO! Ovo su najbolje guze Hollywooda!

VIDI OVO! Kako su slavni izgledali u srednjoj školi?

Idi na 24sata

Komentari 123

  • creepylighthouse 20.09.2018.

    Bar je dala do znanja cim se bavi ;)

  • info_punkt 19.09.2018.

    s ove se ne bi skido. Uništio bi je ko HDZ Hrvatsku....

  • Zgubider 19.09.2018.

    Stvarno guza prve klase! Ljubomora je strašna bolest..

Komentiraj...
Vidi sve komentare