To je to što me zanima!

Emily Ratajkowski napokon je progovorila o prekidu: Da, idem na spojeve, ali trebam vremena

Manekenka je prošla kroz teški period nakon preljuba njezinog bivšeg supruga, ali izlaženje s drugim muškarcima pomoglo je u tome da ga preboli
Vidi originalni članak

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski (31) prije par mjeseci je prekinula brak s producentom Sebastianom Bear-McClardom zbog njegove prevare. Sada je po prvi put progovorila o prekidu za 'Harper's Bazzar'.

NIŠTA OD GLUMCA Kakav Brad Pitt: Manekenka Ratajkowski na ulici strastveno ljubila misterioznog muškarca

- Osjećam sve emocije. Osjećam ljutnju, tugu. Osjećam uzbuđenje. Osjećam radost. Osjećam lakoumnost. Svaki dan je drugačiji. Jedina dobra stvar je ta što osjećam sve te stvari, što je lijepo jer mi daje vjeru u to da ću biti u redu - otvoreno je rekla o svojim osjećajima. 

Nedavno se šuškalo o njezinom odnosu s poznatim glumcem Brad Pittom, a prije par dana je viđena kako strastveno ljubi DJ-a Orazioa Rispoa. Tijekom razgovora se osvrnula i na izlaske s muškarcima.

USRED RAZVODA Emily Ratajkowski je snimila video u kojem sugerira da je biseksualna, što Pitt misli?

- Išla sam na spojeve, ali dajte mi vremena. Da upotrijebim poznatu TikTok izreku, bila sam pomalo 'pick me' djevojka u smislu da nisam baš bila dobra u odlučivanju oko toga što mi se sviđa. Stvarno sam htjela biti izabrana. Bilo mi je teško otići s nekim na spoj i razmišljati o tome koliko mi se sviđa ili ne sviđa. Razmišljala bih o tome kako me doživljavaju, što spoj znači, što žele od mene, što to znači o mojoj vlastitoj vrijednosti. To više ne radim - rekla je.

Iako je izašla na nekoliko spojeva, a neki od tih su izgledali obećavajuće, Emily je rekla da joj je jedini prioritet njezin sin Sylvester.

POGLEDAJTE VIDEO: EKSPERIMENT S ANĐELKOM I RENEOM

Idi na 24sata

Komentari 1

  • _Varešak_ 21.10.2022.

    I kod nje su dude puno porasle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare