To je to što me zanima!

Emily Ratajkowski priznala da je već dva mjeseca u tajnoj vezi s pjevačem Harryjem Stylesom

Upravo sam počela izlaziti s nekim za koga mislim da mi se sviđa, rekla je glumica. U javnosti se o njihovoj vezi govorilo od 25. ožujka, kada je par uhvaćen u Japanu dok su se ljubili
Vidi originalni članak

Američki model i glumica Emily Ratajkowski (31), otkrila je kako je s engleskim pjevačem Harryjem Stylesom (29) u tajnoj vezi već dva mjeseca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekla je kako se nada da će veza s Harryjem prerasti u nešto ozbiljnije. U javnosti se o njihovoj vezi govorilo od 25. ožujka, kada je par uhvaćen u Japanu dok su se ljubili. 

Glumica je u podcastu snimljenom 9. ožujka, dva tjedna prije nego što je uočena kako ljubi Harryja u Japanu, govorila o tome koliko je Harry sladak. 

- Upravo sam počela izlaziti s nekim za koga mislim da mi se sviđa - rekla je tada za Daily Mail. 

Fotografiju njihovog poljupca objavio je Daily Mail, a paparazzi su ih fotografirali nakon jednog koncerta Harryja Stylesa koji je u Japanu radio turneje pod imenom 'Love on Tour'.

PONOVNO ZALJUBLJEN Harryja Stylesa zafrkavali zbog poljupca s Emily Ratajkowski: 'Ljubi se kao 12-godišnjak...'

- Što tražim u partneru? Voljela bih nekoga tko je vrlo neovisan. Mislim da je to za mene jako važno jer imam ispunjen život - rekla je Emily te dodala kako se nada da se u budućim vezama neće suočavati s problemima iz prošlih. 

Inače glumica se nedavno razvela od producenta Sebastiana Beara McClarda koji ju je više puta prevario. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • _Varešak_ 08.04.2023.

    Još je dobra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare