To je to što me zanima!

Emily Ratajkowski šokirala je drastičnom promjenom: 'Ovo ne stoji nikome, izgleda puno gore'

Manekenka je još na Vanity Fair zabavi nakon Oscara bila u svom starom izdanju, a poglede je privlačila u prozirnoj haljini
Vidi originalni članak

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski (31) iznenadila je obožavatelje drastičnom promjenom frizure. Na svom je Instagram profilu podijelila fotografije gdje pozira u krevetu, a njen se novi 'look' nije pretjerano svidio svim pratiteljima. 

IZAZVALA LAVINU KOMENTARA Emily Ratajkowski: Seksualnost varira. Ne vjerujem da postoje isključivo heteroseksualni ljudi

- Čemu kratka kosa? Doslovno svaka žena izgleda gore s kratkom kosom. Možda za bakice, ali.... - glasio je komentar obožavateljice. 

- Ovakve frizure izgledaju grozno na svima - smatra još jedna obožavateljica. 

Prisjetimo se, Emily je svoju prepoznatljivu dugu smeđu kosu nosila još prošli tjedan na Vanity Fair zabavi nakon Oscara. Manekenka ju je onda skupila zalizanu pudžu, a nosila je gotovo potpuno prozirnu haljinu. 

Emily je prošle godine proglašena 9. najlijepšom ženom na svijetu, a u poslijednjih se nekoliko godina počela sve više posvećivati aktivizmu. 2021. je objavila zbirku eseja 'My body' u kojoj progovara o percepciji žena u modernom društvu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bree77 22.03.2023.

    Smije li se ona ikad?

  • Slajzerizer 22.03.2023.

    A tko je dotična dama,nikad čuo

  • 22.03.2023.

    Ne stoji joj loše ni kratka frizura ali mi je oduvijek djelovala bezlično. Možda jer skriva osmijeh, nezzzz... 🤐

Komentiraj...
Vidi sve komentare