To je to što me zanima!

Emina Đurić za veliki dan je odabrala neobičnu vjenčanicu s prorezom, sviđa li vam se?

Haljina dugih rukava istaknula je njenu figuru, a s dubokim prorezom otkrila je dekolte. Ispod duge vjenčanice odjenula je japanke, a lice je istaknula podignutom frizurom u elegantnu punđu
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački košarkaš koji trenutačno igra za Portland Trail Blazerse u NBA ligi, Jusuf Nurkić (28) danas će izreći sudbonosno 'da' sa zaručnicom Eminom Durić.

ŽALOSNA REALNOST Košarkaši BiH neće igrati pretkvalifikacije za OI: Fali novca, a i pitanje tko će doći

Ona je za svoj poseban dan odabrala zanimljivu vjenčanicu. Haljina dugih rukava istaknula je njenu figuru, a s dubokim prorezom otkrila je dekolte. Ispod duge vjenčanice odjenula je japanke, a lice je istaknula podignutom frizurom u elegantnu punđu. 

Inače, večer prije, u petak je u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik, Jusuf organizirao zabavu uoči vjenčanja, na kojoj su došla mnoga poznata lica među kojima su bili supružnici Lejla i Tarik Filipović, Sabina i Enis Bešlagić, Viktorija i Dino Rađa, glumac Goran Bogdan...

VELIKA FEŠTA Slavni došli na domjenak uoči vjenčanja Jusufa Nurkića: Stigli su Enis sa suprugom, Tarik...

Podsjetimo, mladenci su se upoznali u Tuzli prije nekoliko godina, a sportaš je lijepu Eminu zaprosio 2021. u Los Angelesu, točno na njezin rođendan.

Inače, ona je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu i svi profili na društvenim mrežama su joj privatni, a za Jusufa je svojedobno rekla kako je to bila ljubav na prvi pogled.

SVAKA ČAST Jusuf Nurkić: Poklonit ću Zadru košarkaško igralište za djecu

- Znala sam da je to to kad sam ozbiljnije vidjela njegovu želju da pomaže drugima - izjavila je Emina.

Jusuf i Emina u dugogodišnjoj su vezi. Nurkić je već nekoliko dana u Dubrovniku gdje je i trenirao i družio se s fanovima.

 
Idi na 24sata

Komentari 32

  • kapetan ratnog broda galeb 30.07.2023.

    super je , za štajgu najbolja

  • Kud koji mili moji 30.07.2023.

    "... svi profili na društvenim mrežama su joj privatni,... " Da su barem i ostalih ljepotica privatni.,odmorili bi se......

  • Marko F 30.07.2023.

    Što kaže Prorok za prorez, nije li prevelik?

Komentiraj...
Vidi sve komentare