To je to što me zanima!

Emina obitelj: Najopasnija u kući je Bojana, pravi je otrov

TAKTIČARI Emina obitelj smatra kako su je se stanari riješili jer im je bila prevelika konkurencija. Mama Šemsa zbog uzbuđenja dva mjeseca nije mogla jesti ni spavati
Vidi originalni članak

Prepolovila sam se i riješila trbuščića. Dva mjeseca od uzbuđenja nisam mogla jesti ni spavati, smije se Šemsa Šuker (46). Njezinu kćer Emu (20) preksinoć su izbacili iz Big Brother kuće. Šemsa i suprug Meho (48) mislili su kako će show ipak napustiti netko od novih stanara.

- Ema zna biti glasna i ima dugačak jezik, ali bila je najiskrenija u kući. Poštivala je sve zadatke i znala je da treba slušati samo Velikog Brata. Bojali su je se jer im je bila konkurencija - uvjeren je Meho. Najviše ga je razočarala Bojana jer je četiri boda za izbacivanje dala Emi umjesto novim stanarima Antoniji i Vladimiru.

- Bojana je najopasnija u kući, pravi je otrov među stanarima - rekao je Meho. Eminoj obitelji najviše se sviđa Horvat jer je najpravedniji i uvijek je pazio na Emu. Roditelji i braća Marko (17), Aladin (9) i Alen (7) jučer su Emu iznenadili velikim tulumom dobrodošlice. Okupili su svu rodbinu i prijatelje te angažirali svirače.

- Pustit ćemo je da se odmara i privikne na vanjski svijet. Ema je naša desna ruka u kući, a najviše joj se veseli najmlađi brat. Otkako je otišla, Alen se rastužio i povukao u sebe - požalili su se roditelji.

Idi na 24sata

Komentari 197

  • MarioBralić 12.05.2011.

    Malo sutra

  • kretenusa 11.05.2011.

    KAKO SI JADAN!!!! sta znas, mozda te ista sudbina snađe s tvojim djetetom.... fuj na tebe...

  • crystal 11.05.2011.

    Bravo Ema! Jedino si ti imala obraza reći im u lice kako treba nominirati prozvavši sve ukućane da drugi put dobro razmisle koga da nominiraju. Svima je kao žao što je ispala, a kada su imali priliku birati između petero ukućana i izbaciti najgoru osobu izbacili su Emu. Njih samo peče savjest pa pokušavaju naći razne isprike... Ne mogu vjerovati da su ukućani toliko dvolični izbacivši Emu koja je s njima od početka i koja je sa svima bila dobra, a ostavili onog primitivca i seljačinu Vladu. Kako se samo istresao na jadnu Antoniju, a nitko nije prstom pomaknuo i zbog njega je nastradala najiskrenija osoba u kući. Iznimka je Nemeš koji je stao u obranu Antonije nominiravši glavnog nasilnika u kući, jer se jedan muškarac NE SMIJE tako ponašati prema ženi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare