To je to što me zanima!

Eminem i Snoop Dogg predvodit će 'half-time show' Super Bowla

Velike reperske zvijezde u društvu Dr. Drea, Mary J. Blige i Kendricka Lamara prvi put će nastupiti zajedno, na najpoznatijem svjetskom poluvremenu
Vidi originalni članak

Pozornica američkog Super Bowla jedna je od najpoznatijih na svijetu, a svake godine ugošćuje najveće zvijezde. Prošle godine nastupio je The Weeknd (31) i priredio pravi spektakl. Tijekom vremena, 12-minutni nastup postao je popularniji od same utakmice, a prate ga milijuni ljudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove godine nastupaju Eminem (48) i Snoop Dogg (49), a ovo će im biti prvi zajednički nastup nakon dugo vremena.

Uz njih nastupit će i Dr. Dre (56), Mary J. Blige (50) i Kendrick Lamar (34). Dr. Dre poznat je kao jedan od začetnika rap i hip-hop scene na Zapadnoj obali tijekom 80-ih.

Organizator zvjezdanih nastupa tvrtka je Roc Nation, kojoj je vlasnik reper i producent Jay-Z (51), poznat kao jedan od najmoćnijih ljudi američke glazbene industrije.

Poluvrijeme Super Bowla jedno je od najprestižnijih gaži u svijetu glazbe, s prethodnim nastupima zvijezda poput Michaela Jacksona, Princea, Madonne (63), Lady Gage (35) i Beyonce (40). 

13. veljače 2022. glazbenici će nastupiti na stadionu SoFi u Los Angelesu na 61. Super Bowlu, finalu Nacionalne lige u američkom nogometu (NFL).

POGLEDAJTE POLIGRAF S MOMČILOM OTAŠEVIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nap 01.10.2021.

    ima još 5 mjeseci

  • ibezan 01.10.2021.

    Bezveze, bolje da su pozvali Metallicu

  • ćiribu_ćiriba 01.10.2021.

    Eminem je najveći reper ikada.Nikad nitko neće biti ni blizu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare