To je to što me zanima!

Baby Spice se udala nakon 23 godine veze, sad je gđa Jones

Pjevačica poznata kao Baby Spice rekla je sudbonosno 'da' dugogodišnjem partneru Jadeu Jonesu, s kojim ima dvoje djece. Čestitale su joj i bivše članice grupe, Victoria Beckham i Mel B
Vidi originalni članak

Emma Bunton (45) devedesetih je stekla svjetsku slavu kao članica ženske pop grupe 'Spice Girls', u kojoj je dobila nadimak Baby Spice. S preko 90 milijuna prodanih ploča širom svijeta, grupa je postala najprodavanija ženska grupa svih vremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Emma je od 1998. u vezi s glazbenikom Jadeom Jonesom (42), s kojim ima kći Tate i sina Beaua. Par se zaručio 2006. godine.

Baby Spice i Jade sada su izrekli i sudbonosno 'da', a Emma je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s vjenčanja. 

FENOMEN SPICE GIRLS Osvojile su cijeli svijet, rastale se zbog razlika pa odradile par isplativih turneja na staroj slavi

Bunton je za ceremoniju odabrala kratku bijelu haljinu s dugim plaštem i vijenac od cvijeća, a Jade je obukao smeđe Gucci odijelo koje je iskombinirao s a šeširom.

- Gospodin i gospođa Jones - napisala je u opisu objave, na kojoj je ubrzo skupila više od 200.000 lajkova. 

- Čestitam! Volim vas puno - komentirala je bivša kolegica iz grupe, Victoria Beckham, a čestitala joj je i 'spajsica' Mel B.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nap 14.07.2021.

    Sretno

  • Južni vjetar 14.07.2021.

    Njegovo odijelo! Ovakvo će Marko Grubnić nositi na svom vjenčanju!🤣

  • bosanac 14.07.2021.

    Smilovao se, popustio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare