To je to što me zanima!

Emma Stone zaplakala tijekom govora na Oscarima i obratila se kćeri: Moja djevojčice, hvala!

Stone je na pozornici održala emotivan govor te se obratila svojoj kćeri Louise, koja se rodila 2021. godine. Zahvalila se i svojoj obitelji te suprugu Daveu
Vidi originalni članak

Glumica Emma Stone (35) osvojila je Oscara za najbolju glumicu u filmu 'Poor Things'. Stone je na pozornici održala emotivan govor te se obratila svojoj kćeri Louise, koja se rodila 2021. godine. Zahvalila se i svojoj obitelji te suprugu Daveu.

- Stvarno se želim zahvaliti svojoj obitelji, mojoj mami, bratu Spenceru, tati, mom suprugu Daveu. Volim vas jako puno - započela je pa dodala:

- I ono najvažnije, mojoj kćeri, koja će napuniti tri godine za tri dana, koja je obojila naše živote. Volim te više od cijelog neba moja djevojčice, hvala ti puno.

ZA ULOGU U 'UBOGIM STVORENJIMA' Emma Stone dobila Oscara pa otkrila: 'Potrgala mi se haljina dok je Ryan Gosling pjevao...'

Emma je tijekom govora i zaplakala, a osvrnula se i na haljinu koja joj je tijekom večeri puknula. 'Potrgala se. Mislim da se to dogodilo tijekom pjesme 'I'm Just Ken'', rekla je, aludirajući na nastup Ryana Goslinga tijekom dodjele.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mars7 11.03.2024.

    cestitke

  • fabercastell 11.03.2024.

    A tko ti je poderao haljinu

  • Hell_on_wheels 11.03.2024.

    Glupi "ameri"

Komentiraj...
Vidi sve komentare