To je to što me zanima!

Emma Watson je drugačija od drugih: Zaprosit ću svog dečka

Glumica želi brzinske zaruke jer par već razgovara o vjenčanju. Emma, dodaju njeni prijatelji, jako je sretna što s dečkom živi život daleko od svjetala pozornice
Vidi originalni članak

Nisam tradicionalna i nemam što čekati, rekla je glumica. Emma Watson (27) namjerava zaprositi dečka Williama ‘Macka’ Knighta, s kojim je u vezi 18 mjeseci.

Glumica želi brzinske zaruke jer par već razgovara o vjenčanju. Emma, dodaju njeni prijatelji, jako je sretna što s dečkom živi život daleko od svjetala pozornice.

Emma i William su oboje humanitarci, a upoznali su se preko prijatelja iz udruga u kojima su aktivni. Prvi put su zajedno viđeni na izvedbi mjuzikla Hamilton. Glumica je čak upoznala Knightove roditelje, a njegova majka ju je nahvalila.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • flori 01.06.2017.

    Slatkica!:)

  • sunshine9 31.05.2017.

    To sto zene prose muskarce je totalno pretjerano i koliko se god zagovarao feminizam, u nekim (prvo ovakvim) stvarima moraju postojati razlike Samo neka bude jos vise ovakvih clanaka, muskarci nisu pali na vec dovoljno nisku razinu

  • Splicanka'92 31.05.2017.

    Meni se sve svida kod nje, od izgleda, do ponasanja, obrazovanja, zalaganja za zenska prava, biranja uloga, izbora decka, itd. Sve. Daj boze da je vise zena kao sto je emma pa ce automatski biti manje zena vrste "kardashian", "jelena karleusa", "xxl model", "ceca", "maja suput" itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare