To je to što me zanima!

Emmy: Po prvi put u 20 godina ''Simpsoni'' su bez nominacije

Rekorder po broju nominacija je 'Igra prijestolja' s ukupno 19 nominacija. Druga s najviše, 18, nominacija je 'Fargo', a 'American Horror Story: Coven' ima 17
Vidi originalni članak

Počašćen sam što sam nominiran za ovu prestižnu nagradu uz bok talentiranim kolegama koji su ostvarili uloge vrijedne svake pohvale, komentirao je Matthew McConaughey (44) nominaciju za Emmy u kategoriji najboljeg glumca u dramskoj seriji za ulogu u seriji 'True Detective'. U istoj kategoriji nominiran je i njegov kolega iz iste serije, Woody Harrelson (52).

Popis svih nominiranih pogledajte OVDJE

Rekorder po broju nominacija je 'Igra prijestolja' s ukupno 19 nominacija. Druga s najviše, 18, nominacija je miniserija 'Fargo' dok 'American Horror Story: Coven' ima 17 nominacija. 'The Normal Heart' ima 16 nominacija isto kao 'Breaking Bad'.

Začuđujuće je što 'Orphan Black' i 'Živi mrtvaci' nisu nominirani ni u jednoj kategoriji unatoč velikoj popularnosti kod gledateljstva i pohvalama kritičara. Nominaciju nisu dobili ni 'Simpsoni', i to prvi put u 20 godina.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Blue PB 11.07.2014.

    Breaking Bad i The Walking Dead meni najdraže serije. The Walking Dead bez nominacije :(

  • DarioGradečak 11.07.2014.

    Nadam se da će Coven i Big Bang Theory pokupit svaku nagradu di su nominirani :) P.S. Stavili ste sliku iz prve sezone American Horror Story, dok je nominirana treća...

  • kung fu panda 11.07.2014.

    Simpsoni pokradeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare