To je to što me zanima!

Emotivna Nikolina Pišek: 'Moja ljubav otplesala je prvi balet. Tata bi bio ponosan do neba'

Ona nije mogla sakriti veselje te je pozirala zagrljena s Unom, a tijekom nastupa ju je bodrila.
Vidi originalni članak

Potrebna je bila baletna predstava kćeri Une kako bi se vratio osmijeh na lice  Nikoline Ristović ex Pišek. Ponosna mama objavila je fotografije i video s nastupa, a u objavi je spomenula i pokojnog supruga Vidoja, Uninog tatu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moja mala ljubav je otplesala svoju prvu baletnu predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam... - napisala je Nikolina.

Ona nije mogla sakriti veselje te je pozirala zagrljena s Unom, a tijekom nastupa ju je bodrila. 

SRPSKI MEDIJI PIŠU: 'Nikolina Pišek je nakon smrti muža sve lošije, prodat će nekretnine i seli u inozemstvo'

Vidoje je iznenada preminuo 8. svibnja, a Nikolinini susjedi su nedavno otkrili kako je njeno psihičko stanje sve gore.

- Nikolini je iz dana u dan sve gore, psihičko stanje joj se naglo pogoršalo, a počela je i gubiti kilograme. I ono malo hrane što je pojela, povratila je. Zbog svega što joj se dogodilo odlučila je učiniti nešto za sebe i svoje kćeri, kaže izvor za srpski Alo!.

- Nikolina u Zagrebu ima stan i nekoliko lokala koje planira prodati čim pronađe idealnu nekretninu. Oduvijek je željela nekretnine u europskom gradu, a Vidojeva smrt ubrzala je taj proces. Planira graditi novi, sretniji život što dalje od Zagreba i Beograda, koji joj vraćaju bolna sjećanja - rekao je izvor pa otkrio da Nikolina razmišlja o tri europske zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • VIKI_6 12.06.2022.

    Nikolina,gdje ces ? Zagreb je grad tvojih prijatelja... Sto je sa onim prijateljem kojega je zvao pok. Vidoja da mu se ne javljasi prijatelj odmah dotrcao i spasio tebe i djete.🙏❤️🙋‍♀️

  • tiramol 12.06.2022.

    E,da,susidi znaju njeno psihisko stanje i kako se nosi sa smrcu muza,di ce odselit,sta ce prodat...strucnjak do strucnjaka.Koje uplitanje u privatni zivot,pa to nisu istine.

  • Umjereni 12.06.2022.

    Naci ces ti ubrzo drugog tatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare