To je to što me zanima!

Emotivna Prijović: 'Dragana i ja kao male bile smo u Zagrebu, nismo ni sanjale o ovome...'

Iako je tijekom koncerta više puta Aleksandra poručila kako se ne želi rasplakati, ipak su je emocije sustigle. Njena Dragana bila je u Areni i bodrila je iz publike
Vidi originalni članak

Mislim da sada kada se i ona sjeti, kada smo nekada sa školom dolazile u Zagreb, da ni ona ni ja nismo mogle zamislit što će nam se dogoditi, ispričala je na pozornici u Areni Zagreb, Aleksandra Prijović o svojoj najboljoj prijateljici Dragani.

NI GRUBNIĆ NIJE PROPUSTIO SPEKTAKL Modni mačak stigao je u krcatu Arenu: Uživao u Prijovićkinim hitovima, pohvalio se i kartama

Njih dvije su je povezala osnovna škola. Već nam je ranije Aleksandrina poznanica pojasnila kako su Dragana i pjevačica povezane.

- One su baš iskrene prijateljice. Dragana nije iz estradnog svijeta, ona je domaćica iz malog mjesta. Kužite? Aleksandra ne pati od slave. Draganu je pozvala na svoje beogradske koncerte i tad joj je platila smještaj u luksuznom hotelu - ispričala nam je ranije.

Iako je tijekom koncerta više puta Aleksandra poručila kako se ne želi rasplakati, ipak su je emocije sustigle. Njena Dragana bila je u Areni i bodrila je iz publike.

'DAM DAM DAM' VIDEO Prijovićka raspametila publiku svojim najvećim hitom

- Dragana, ja se nadam da si ponosna. Volim te. Ovo što sam doživjela je nešto nevjerojatno, vi ne znate kakav je ovaj osjećaj. Vjerujte mi, trudim se ne rasplakati se jer su me već počeli zezati da puno plačem - rekla je Aleksandra koja je ipak pustila suzu, ali onu od sreće.

Tijekom svog prvog od pet rasprodanih koncerata u Areni, trenutno najpoznatija regionalna zvijezda rasplesala je i 'zapalila' publiku pjevajući svoje najveće hitove.

PRVI KONCERT U ARENI Aleksandra Prijović zablistala je u haljini s dubokim prorezom: Oko nje vatra, konfeti, prskalice

Na pozornici su joj se pridružili i glazbeni kolege. Najviše je ipak njene obožavatelje raznježilo kada je izvela sina Aleksandra. Držala ga je za ruku i pjevala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vici99 02.12.2023.

    Svaka čast curo! Samo naprijed, ostani dobra kao što pišu da jesi i svijet je tvoj!

  • milokliz22cm 02.12.2023.

    5 arena u 6 dana puni ko cep a niko je ne slusa ha ha

  • Zaza_ 02.12.2023.

    Vi niste normalni!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare