To je to što me zanima!

Ena Begović na lice jedva dočekala staviti si brčine

Vitomiru Lončar nisu pozvali na predstavljanje niti je znala da je u kalendaru posvećenom Danu žena u kojem su fotografije dvanaest glumica
Vidi originalni članak

Kolegici s Akademije dramskih umjetnosti Eni Begović predložio sam da je snimim onako kako je Salvador Dali snimao Galu. Uopće je nisam trebao nagovarati da zalijepi brkove, prisjetio se Mio Vesović fotografije s početka '80-ih koja se našla u kalendaru posvećenom Danu žena. Zagrebačka tvrtka namjerava ga dijeliti poslovnim partnerima. U njemu su i Vesovićeve fotografije Mire Furlan i Vitomire Lončar dok su snimale film “Štefica Cvek u raljama života”.
- Ja i ne znam da sam u kalendaru! Stavili su me bez pitanja, i to fotografiju staru 26 godina. Pa šlagirat će me, rekla je Vitomira Lončar, koju nisu pozvali na predstavljanje kalendara. Mira Furlan je pozvana.

'JESAM LI DOBRO ISPALA NA SLICI?'
Kalendar s portretima glumica koje su snimili Mio Vesović, Mara Bratoš i Ratimir Sarađen počinje s ožujkom i fotografijom Jelene Perčin (29).
- Čast mi je biti među ovim damama - rekla je Jelena, koja još nije vidjela kalendar i ne zna koja je njena fotografija unutra, kao ni Leona Paraminski. Glumice je jako zanimalo kako izgledaju na odabranim fotografijama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ZumZumZg 05.03.2010.

    je je bas je Ena dama bila..ko i seka njena poznate ZG profuknjace!!ajde molim te...

  • predsjednik03 05.03.2010.

    ena dama , a sve ostale recycle bin

  • ivana2006 05.03.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare