To je to što me zanima!

Enes, Filip i Janko glume pse, a sada imaju i pseće dvojnike

ŠAPE U TEATRU U predstavi 'Njuške' Enes Vejzović, Janko Rakoš i Filip Križan glume pse, a one prave iz azila Dumovec odlučili su dovesti na pozornicu
Vidi originalni članak

Filipu Križanu (26) najsličnija je vitka i elegantna kujica Heda, Enesu Vejzoviću (36) mazni Todor, a Janku Rakošu (39) Ringo, cooler i najveći maneken među psima.

- Mješanca Bubimira udomio sam iz Novske. Uskoro će proslaviti drugi rođendan. Bubi svugdje ide sa mnom, a često ga vodim i na posao. Postao je punopravni član obitelji. Spava između djevojke i mene - kaže Filip.

Janko pak ima šestomjesečnog labradora Disneya. Nabavio ga je prvenstveno zbog sina Alexa (8). Glumac je, dok je odrastao, uvijek imao psa, a njegove roditelje još uveseljava 13-godišnji mješanac. Enesu Vejzoviću i supruzi Bojani (41) jednogodišnju kujicu Axu, mješanku ridgebacka i belgijskog ovčara, darovao je kolega Dražen Čuček (43).

Četveronošca najviše vole sin Raul (7) i kći Zoe (3). Osim što su u Dumovcu upoznali svoje pseće dvojnike, glumci su se družili i s drugim štićenicima skloništa. Tužne sudbine napuštenih pasa najviše su dirnule Filipa koji ih je sve poželio povesti doma. Teatru Exit ovo neće biti prvi put da ugošćuju pse u svom kazalištu. Prošle godine su ih posjetili rehabilitacijski i terapijski psi te psi vodiči za slijepe te time osvijestili publiku o problemu napuštenih životinja i potaknuli na njihovo udomljavanje.     

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kritik_1 17.03.2014.

    Vejzović bi po svom karakteru mogao igrati samo uloge ruralnih tipova, seoskih lola i bekrija, ali ne i neke urbane karaktere. Nema u njemu one karakteristične urbane suptilnosti. Vjerojatno je njegova ekspresija odraz njegovih unutrašnjih stanja i dosega.

  • ojdimidojdimi 16.03.2014.

    ne bih bio ponosan na psećeg dvojnika.......................

  • Stella81 16.03.2014.

    Njuske su vrhunska predstava,nema mi draze! Tko moze neka svakako pogleda,a Filp je maestralan u svakoj psecoj ulozi...."ajde" :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare