To je to što me zanima!

Epski redatelj 'ošo na kvasinu': Snima nastavak 'Gladijatora'?

Kako nam se čini, 'Gladijator' je jedan od onih filmova kojima stvarno ne treba nastavak, pa nam nije jasno zašto Ridley Scott želi snimiti taj film. Ipak, izgleda da situacija može biti i gora
Vidi originalni članak

Premda nam je ostavio u sjećanju nekoliko istinski kvalitetnih filmova, danas bi se moglo reći da je vrijeme Ridleyja Scotta iza njega. A prema tom vremenu je i veliki redatelj sada bacio svoje oko, jer kako se čini, uz nastavke 'Aliena', redatelj ima namjeru snimiti i nastavak legendarnog 'Gladijatora'.

- Znam kako ga vratiti (glavnog lika 'Gladijatora', Maximusa, op.a.). Pričao sam sa studijom, no rekli su da je mrtav. Ali ima načina da ga vratimo. Ne znam hoće Ii se to dogoditi. 'Gladijator' se zbio 2000. pa se Russell malo promijenio od tad. Radi nešto drugo, no trudim se dovući ga ovamo - izjavio je Ridley Scott.

Kako nam se čini, 'Gladijator' je jedan od onih filmova kojima stvarno ne treba nastavak, pa nam nije jasno zašto Scott želi snimiti takav film. Doduše, moglo je biti i gore.

Naime, u jednom se trenu i Russell Crowe bavio mišlju o nastavku, sa scenarijem kojeg bi napisao Nick Cave. U toj priči bi general Maximus bio uskrsnut i vratio bi se na Zemlju da 'riješi' čovječanstvo Isusa Krista. Film je trebao imati ime 'Christ Killer' ('Kristov ubojica', op.a.), no kako je očigledno, cjelokupan je projekt propao.

Je li Scott stvarno izgubio svoj redateljski talent vidjet ćemo ove godine u svibnju, kada nam u Blitzovoj distribuciji, u sva bolja kina dolazi naredni nastavak o alienima, 'Alien: Savez'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dennyy 14.03.2017.

    "Premda nam je ostavio u sjećanju nekoliko istinski kvalitetnih filmova, danas bi se moglo reći da je vrijeme Ridleyja Scotta iza njega" .. kada je autor ovog članka neupućen toliko ili velika neznalica (što je više puta pokazao u svojim članicama, iskreno, ne znam ko mu je uopće dao pravo da piše u rubrici o filmovima i serijama kada nema pojma o čemu piše), preporučam mu da baci oko na seriju Taboo u kojoj je Ridley Scott jedan od izvršnih producenata, pa neka ponovi ovu rečenicu, kako ga je vrijeme pregazilo

  • AfricanDrugLord 13.03.2017.

    NE

  • AfricanDrugLord 13.03.2017.

    Jedan od najboljih filmova ikada snimljenih, definitivno bi cijelokupna slika o njemu bila narusena snimanjem nastavka. Veliko NE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare