To je to što me zanima!

Erik traži asistenta: Bez njega se više ne mogu baviti glazbom

Erik boluje od cerebralne paralize, no i u kolicima uspijeva pratiti svoje snove koji ga vuku prema uspješnoj glazbenoj karijeri. Osvojio je hrvatsku publiku još 2016. u showu Supertalent...
Vidi originalni članak

Glazbenik iz Fažane Erik Balija (35) objavio je oglas da traži osobnog asistenta. Erik boluje od cerebralne paralize, no i u kolicima uspijeva pratiti svoje snove koji ga vuku prema uspješnoj glazbenoj karijeri.

- Nadam se da ću uskoro pronaći osobu koja će raditi posao osobnog asistenta kako bi se mogao nastaviti baviti glazbom, odlaziti na probe, snimanja i koncertne nastupe, Jer bez pomoći osobnog asistenta sve to bi bilo nemoguće odraditi - kaže nam Erik.

TREĆA EMISIJA U finale Supertalenta prošli su Erik Balija i Jelena Znaor

On je osvojio hrvatsku publiku još 2016. u showu Supertalent u kojem je došao do finala. Glazbom se bavi od pete godine života, a njome se počeo baviti tijekom brojnih fizikalnih vježbi i oporavaka kroz koje je prolazio zbog svoje bolesti.

- Moj se život nakon Supertalenta promijenio naravno na bolje.  Upoznalo me više ljudi, puno više nastupam no što je to bilo ranije, odlazim na različite glazbene festivale, ima puno nastupa i dogodilo se puno lijepih, novih suradnji - otkriva Balija koji sprema i svoj prvi album.

SUPERTALENT Finalist Erik Balija: Strahujem da me bolovi ne uhvate na bini

- Zapravo cijelu zimu pripremam materijal za novi album na čakavskom narječju, s obzirom da će to biti moj prvi studijski album te s obzirom na činjenicu da dolazim iz Fažane malog Istarskog mjesta, bilo je logično da moj prvi studijski uradak,bude na čakavskom narječju - kaže Erik.  

Traži se muškarac u rasponu od 20 do 35 godina s vozačkom dozvolom s područja Pule i okolice, a više informacija možete dobiti na na e-mail: erik.balija@gmail.com ili na broj 098/957-0480.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Rafo 22.03.2019.

    Nisam ga gledao u Supertalentu, znam ga jer često nastupa na TV Novoj. Čovjek se trudi, pjeva , svira na klavijaturama, komponira...

  • 22.03.2019.

    Bolje traži asistenticu.

  • Mrki Medo 22.03.2019.

    Potrebniji su djeci koja idu u školu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare