Obavijesti

Show

Komentari 40

U finale Supertalenta prošli su Erik Balija i Jelena Znaor

U  finale Supertalenta prošli su Erik Balija i  Jelena Znaor
11

Treća polufinalna emisija donijela nam je deset novih kandidata koji su se borili za ulazak u finale showa. Presudnu ulogu u odabiru finalista i ovaj put imali su gledatelji

VIDEO

S najviše glasova gledatelja direktno u finale prošao je Erik Balija. Žiri je bio neodlučan pa su i u slučaju drugog finalista presudili glasovi publike. Isti su u finale poslali Jelenu Znaor.

Emisiju su otvorili Anita i Zoran Simikić iz K-Teama. Supružnici su ispričali priču o ljubavi kroz elemente zraka, zemlje, vode, vatre i petog elementa ljubavi. Njihova točka zove se 'Peti element', a na pozornici im se pridružilo još šestero plesača.

Na audiciji smo gledali njihov zračni tango na obruču i šipci, a ovoga puta u koreografiju su dodali uže i svilu.

- Iako je izostalo atraktivnosti, to ste pokrili kazališnim pristupom. Sjajna priča! - rekao je Mislav, a Martina je rekla kako je nakon njihovog nastupa riječ 'show' dobila sasvim novo značenje.

- Ja vas želim u finalu - rekla je oduševljeno.

Najmlađa natjecateljica Nola Pavić predstavila se u polufinalu točkom nazvanom 'Gumi Panda', a na pozornici su joj se pridružile još četiri curice iz kluba u kojem trenira. 

- Ekspresija koju daješ i što nam time pokazuješ riječi čini nepotrebnima. Vjerujem da je pred tobom velika gimnastičarska karijere - rekla je Danijela, a Mislav ju je nazvao 'plesnom umjetnicom'.

Erik Balija svaki nastup gleda kao novi izazov. Njegov nastup a audiciji je bio jedan od najdirljivijih, a ove nedjelje izveo je pjesmu 'Galeb i ja' za koju kaže da mu je od izuzetne važnosti. Nastup je posvetio svim ljudima dobre volje.

- Uspjeli ste jednoj ovakvoj pjesmi dati svoju dimenziju i pečat. Bravo! - pohvalila ga je Danijela, a s njom se složio i Marijo Petreković.

'Ljubav na prvi okret' naziv je točke za koji je Jelena Znaor pripremila znatno više hoopova nego na audiciji, Jelena je vlasnica prve zlatne ulaznice, a ljubav između nje i hula hoopa traje već godinama.

- Ovo je samo dokaz da imam nevjerojatan talent za prepoznati Supertalent - pohvalio se Marijo, a Danijela je priznala da je i sama kupila hula hoop.

- Uz sav talent, ipak mislim da je tvoje najveće oružje osmjeh - rekla je Martina, a s njom se složio i Mislav.

Elvis Vaupotić, poznatiji kao simpatični Klaun Rudi, svojom točkom naziva 'Muzička rapsodija', ali i pozitivnom energijom osvojio je žiri i publiku.

- Ja želim da ti budeš moj najbolji prijatelj tako da te mogu nazvati svaki put kad sam tužna - rekla je Danijela, a Mario mu je poručio da tako 'zarazno' veseo ostane do kraja.

Plesna skupina Sinovi i u polufinalu nastavila je u hip-hop duhu te je izvela točku naziva 'School day'.

- Neminovno vas uspoređujemo s Transform Crewom. Možda tehnički niste toliko savršeni da bismo vas mogli uspoređivati, ali ono u čemu ste potpuno nedostižni su ideja, izbor glazbe i jednostavno takvi kakvi jeste', rekla je Martina.

- Meni je fenomenalna i vaša ideja i izbor glazbe, a sada je sve na publici - zaključio je Marijo, a pohvalio ih je i Mislav.

Sopele, mišnjice, šurle i volarice instrumenti su na kojima je Etno bend Šćike odsvirao pjesmu Gorana bareta naziva 'Teške boje'.

- Baš sam iznenađena odabirom pjesme, poglavito time kako ste je kasnije razvili. Iskreno, ne znam koliko će to biti gledateljima zanimljivo, hoće li tražiti original ili baš vašu objavu - rekla je Martina

- Bilo vas je jako zanimljivo slušati. Bez obzira na plasman u natjecanju, vjerujem da za vas postoji niša u Hrvatskoj - rekao je Mislav, a Danijela ih je nazvala osvježenjem te je poželjela njihov CD u svom automobilu.

Cheerleadersice iz Čakovca Livi Wizards pripremile su atraktivnu koreografiju u kojoj je bilo svega - dizanja, bacanja, akrobatike i plesa.

- Totalno ste izludile Marija, a meni je baš drago što se netko ovime bavi. Vjerujem da će se nakon ovoga cure više početi baviti cheerleadingom - rekla je Danijela, a 'stroga' Martina dodala je kako je nedostajala homogenost grupe grupe.

Armando Osmani iz Rijeke šarmirao je Martinu i Danijelu na audiciji donijevši im ružu, a u šarmerskom tonu protekao je i njegov polufinalni nastup u kojem je izveo pjesmu Tonyja Cetinskog  'Što si ti meni'.

@armando_osmani99, nas je tvoja latino izvedba totalno rastopila! 😍🔥 #SupertalentHR #live #GotTalent

A photo posted by supertalentHR (@supertalenthr) on

- Čini mi se da si ovim nastupom, za razliku od onog na audiciji, malo podbacio, bio si nekako ukočen - primijetio je Mislav.

- Očekivala sam jako puno od tebe.Djelovao si nesigurno i dekoncentrirano - kazala je Martina, a Danijela  je rekla kako joj se čitava njegova pojava sviđa te da za njega definitivno ima prostora.

Posljednji je nastupio mađioničar Luka Vukmirović koji je pokazao razlike između pogotka i predviđanja.

- Ti imaš ono što je najbitnije kod iluzionista, a to je brzi kontakt s publikom. Ipak, čini mi se da toga ima malo previše... - primijetio je Mislav. S njim se nije složila Danijela.

- Meni je ovo što radiš jako zanimljivo i fascinantno, bio si super - pohvalila ga je Martina

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...