To je to što me zanima!

Ervin: Barbara mi je ostavila najveći utisak, i Stefani je OK

Kako je Stefani u srijedu uspješno odradila tajni zadatak, Veliki Brat ukućane je odlučio iznenaditi tulumom tijekom kojeg su neke stvari isplivale na površinu
Vidi originalni članak

Dok je Stefani boravila kod Vasićevih bilo je vidljivo da su se Ervin i Barbara zbližili, pogotovo tijekom zadatka gdje su kao par morali biti vezani.

Iako se Sarajlija razveselio Stefani kad se vratila u kuću, čini se da ne gaji prema njoj iste osjećaje kao i prije njezinog odlaska iz kuće. Branislav je Ivoni i Barbari rekao je da mu je Ervin priznao da mu se sviđa Barbara, a Ervin je to na neki način rekao i Velikom Bratu u ispovjedaonici. Velikog Brata zanimalo je je li njegov tip više Barbara ili Stefani.

- Ja sam trenutačno sa Stefani, ali za Barbaru imam za reći sve najbolje. Djevojka koja je dosad najveću utisak ostavila na mene, ali trenutačno sam sa Stefani, tako da je i ona OK cura. Ne želim puno pričati o Barbari - okolišao je Sarajlija. Veliki Brat pitao ga je i kakav bi bio njegov odnos da se Stefani nije vratila u kuću.

- Isti kao i dosad, mi smo ovdje samo prijatelji - tvrdio je. S Ervinom je u ispovjedaonici bila i Ivona s kojom je postao jako blizak prijatelj, a s kojom je na tulumu pričao o svom odnosu s Barbarom. Dok su nešto šaputali, Ervin joj je objasnio da ga je strah da ga Barbara ne odbije, a ona mu je rekla da je procvjetao otkako se počeo više družiti s njom.

- Nema veze što je Barbara prelijepa, ona ti je odgovarala kao osoba - rekla mu je Ivona.

Dan ranije, dok su Stefani i Ervin ležali u krevetu ona mu je priznala da je zaljubljena u njega, no on njoj nije uzvratio istim riječima već ju je samo slušao sa smješkom na licu.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • IvankaGecan 09.10.2015.

    a i ova plavusa je dvolicna da boli glava

  • Cro12 09.10.2015.

    Balkanci + seljaštvo = Big brother

  • titanik guzi klaunuškog 08.10.2015.

    ja bi volio da im V.B podijeli da ispune test inteligencije, koji bi tu bisera bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare