To je to što me zanima!

Eskim Goran Višnjić pomaže polarnom medi u novom filmu

U američkom filmu 'Moj prijatelj Nanuk' glumi Goran kojeg zbog polarnog medvjeda na setu nitko nije doživljavao. Glumac kaže da bi medu poveo kući da je mogao
Vidi originalni članak

Kad bi se medvjedić pojavio, svi bi se sjatili oko njega i tetošili ga. Očito je tko je bio glavna zvijezda jer mene nitko nije doživljavao, kaže ljubitelj životinja Goran Višnjić (42). Šibenčaninu i kanadskom glumcu Dakoti Goyu (15) partner na setu filma 'Moj prijatelj Nanuk' bio je mladunac polarnog medvjeda. Goran glumi Eskima Muktuka koji dječaku pomaže izgubljenog medvjedića vratiti majci. Ekipa je film snimala u Kanadi, a Višnjić se, kaže, na prvi pogled zaljubio u umiljatu životinju.

Nanuk, što na jeziku eskimskih domorodaca znači polarni medvjed, na setu je imao trenera, a nakon što je ekipa završila snimanje, medvjedića su vratili u kanadsko utočište gdje će moći uživati u prirodi i slobodi. Goranu je bilo najvažnije da se životinju na setu ne uznemirava.

- Nanuk mi je zbilja postao novi najbolji prijatelj. Umiljat je i drag, baš poput psa. Da sam mogao, rado bih ga poveo kući. Djeca bi se oduševila - kaže glumac.

Višnjić i supruga Ivana (44), koja odnedavno želi da je zovu Eva jer je Amerikancima teško izgovoriti njezino ime, u Los Angelesu imaju nekoliko pasa i često pomažu volonterima. 

Ljubitelj životinja bio je idealan izbor

Redatelju filma Rogeru Spottiswoodeu bilo je važno da svi glumci u filmu prihvate medvjeda kao ravnopravnog kolegu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • griskinja 15.11.2014.

    Bolje bi bilo tom nečovjeku da se brine za svoju biološku kćer(koja na sreću ima dobru mamu )ma gadi mi se taj ljigavac

  • El Tractor 15.11.2014.

    Pazi, amerikancima je teško izgovoriti njeno ime, obična kućanica ili se varam, pa kako onda nije problem Ivani Miličević koja je za razliku od dotične ipak glumica koja ima iza sebe uloge, čak i glavne npr. u seriji Banshee, ili Željko Ivanek, lik isto nije radio probleme sa mijenjanjem imena...

  • Nava 14.11.2014.

    sucker sam za filmove sa slatkim životinjama....

Komentiraj...
Vidi sve komentare