Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Eskim Goran Višnjić pomaže polarnom medi u novom filmu

U američkom filmu 'Moj prijatelj Nanuk' glumi Goran kojeg zbog polarnog medvjeda na setu nitko nije doživljavao. Glumac kaže da bi medu poveo kući da je mogao

Promo
Foto: Promo
4 komentara

Kad bi se medvjedić pojavio, svi bi se sjatili oko njega i tetošili ga. Očito je tko je bio glavna zvijezda jer mene nitko nije doživljavao, kaže ljubitelj životinja Goran Višnjić (42). Šibenčaninu i kanadskom glumcu Dakoti Goyu (15) partner na setu filma 'Moj prijatelj Nanuk' bio je mladunac polarnog medvjeda. Goran glumi Eskima Muktuka koji dječaku pomaže izgubljenog medvjedića vratiti majci. Ekipa je film snimala u Kanadi, a Višnjić se, kaže, na prvi pogled zaljubio u umiljatu životinju.

Nanuk, što na jeziku eskimskih domorodaca znači polarni medvjed, na setu je imao trenera, a nakon što je ekipa završila snimanje, medvjedića su vratili u kanadsko utočište gdje će moći uživati u prirodi i slobodi. Goranu je bilo najvažnije da se životinju na setu ne uznemirava.

- Nanuk mi je zbilja postao novi najbolji prijatelj. Umiljat je i drag, baš poput psa. Da sam mogao, rado bih ga poveo kući. Djeca bi se oduševila - kaže glumac.

Višnjić i supruga Ivana (44), koja odnedavno želi da je zovu Eva jer je Amerikancima teško izgovoriti njezino ime, u Los Angelesu imaju nekoliko pasa i često pomažu volonterima. 

Ljubitelj životinja bio je idealan izbor

Redatelju filma Rogeru Spottiswoodeu bilo je važno da svi glumci u filmu prihvate medvjeda kao ravnopravnog kolegu.

Naši partneri pišu
Message