To je to što me zanima!

Eurosong: Rusija na prvom mjestu, a Hrvatska tek 21.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
'Kraljevi ulice' završili su na 21. mjestu od ukupno 25. Najviše bodova naši su dobili od BiH (10) i Slovenije (8), a Srbija im je dala svega tri boda
Vidi originalni članak

Pobjednik 53. Eurosonga je ruski predstavnik Dima Bilan. Dok je izvodio pjesmu “Believe”, oko njega je klizao višestruki svjetski prvak u klizanju Evgenij Plušenko. To je prva pobjeda Rusije u 43 godine, koliko nastupaju na Eurosongu. Kraljevi ulice su 21. Najviše bodova dobili su od BiH (10) i Slovenije (8), a Srbija im je udijelila svega 3 boda. Finale u beogradskoj Areni otvorila je lanjska pobjednica Marija Šerifović pjesmom Molitva. Na pozornici se pojavila u odijelu mladoženje, a društvo su joj pravile brojne plesačice i mladenka u vjenčanici. Voditelji Željko Joksimović i Jovana Janković poljubili su se tri puta u obraz “jer tako se ljube Srbi za sreću”. U revijalnom dijelu prepunu Arenu rapametio je Goran Bregović sa svojim Orkestrom za vjenčanja i sprovode. Umjesto Severine, “Gas gas” pjevao je mladi pjevač hrapavog glasa. Za pobjednika su glasale 43 zemlje, a većina ih je čestitala Srbima na odlično organiziranoj priredbi i emisiji. Slovenski voditelj uključio se sa “Dobro veče, braćo Srbi”.
Unatoč našem neuspjehu 75 Cents je barem šarmirao žene.
- Našli smo Laciju cure. To su Lakini novi prateći vokali. Dvije ženske od 65 godina u vjenčanicama. Mislim da su vidjele Lacija na televiziji pa su zato došle i natjeravaju ga - rekao je Hadži.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Ivan92 01.08.2008.

    Ove je godine eurosong bio odlično organiziran, sve pohvale za domaćine a što se tiče naših predstavnika bili su odlični i nemate pravo svašta pričati o njima, odradili su odličan posao i mislim da su trebali biti plasirani u TOP10. Što se tiče BiH, očajni su, pjesma je ništa što dokazuje da su jedva prošli u finale ( bili su 9. ) , a nemože mi ući u glavu kako smo se mi ovako loše plasirali a u polufinalu smo bii 4. sa 112 bodova od samo 20 zemalja! Mislim da je trebala pobjediti Ukrajina a ne onaj Rus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • simps 05.06.2008.

    to ti je ta j toše i ostali idijoti!! Koj se sad kurac žalite pa poslali su stare dedeke!! kaj su oni očekivali pobjedu??

  • matte 29.05.2008.

    mlad sam :) i prvi eurosong sto sam gledao kad je pjevala doris dragovic i samo znajte da su onda odlucivali narod hrvatske i nikad vishe ..... a odkad su poceli profesionalci \" žiri \" odlucivati tko ce ici na eurosong . nismo bili ispod 10-og mjesta Oo .... I nikad se vishe nece dogoditi 1999 !!! jebiga tako vam je to ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare